OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI MINUTI ŽIVOTA UBIJENE NIZAME: "Moj sin je bio u sobi sa Nizamom kad je ušao, mogao je i njega da ubije, pucao joj je pod noge"

Autor:

Hronika

20.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teča ubijene Nizame Hećimović detaljno je opisao kako je izgledalo kobno jutro kada je Nizama ubijena.

OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI MINUTI ŽIVOTA UBIJENE NIZAME: "Moj sin je bio u sobi sa Nizamom kad je ušao, mogao je i njega da ubije, pucao joj je pod noge"

Foto: Društvene mreže

Nizima Hećimović, Nermin Sulejmanović

Teča ubijene Nizame Hećimović detaljno je opisao kako je izgledalo kobno jutro, kada je krvnik Nermin Sulejmanović otkrio gde se nalazi njegova nevenčana supruga, ali i kako se ponašao dok je uznemiravao Nizamu, ne znajući gde se ona nalazi.

-Tih dana stalno je zvao. Malo joj je obećavao da će biti sve lepo, pa bi onda opet nazvao, govorio joj vulgarne stvari, pretio da će joj pobiti svu familiju i nju kad je nađe. Tražio je da mu preda dete, onda govorio da ga neće. Zvao je i njenu sestru, odlazio tamo, zvao je i mene i moju suprugu više puta, pretio je svima - kaže Nizamin teča Samir.

Jednom prilikom masovni ubica Sulejmanović nazvao je tetku njegovu suprugu, da sazna gde je Nizama, a teča ga je je usmerio na oca ubijene žene i saopštio mu da sa njim može da priča o tome.

- Kad je jednom nazvao moju ženu uzeo sam telefon i rekao mu da prestane zvati, da može doći popričati sa mnom ako želi, da mi ne znamo gdje je Nizama jer ju je njen otac negde smestio i ne znamo gde. Rekao sam mu da mora sačekati da se Nizamin tata vrati iz Nemačke i da njega pita sve što ga zanima.

- Rekao sam mu: "Ako ne vjeruješ, dođi i pogledaj". Nije prošlo dve minute, on je već bio pred kućom. Nizama je bila sa malom u dečjoj sobi. Izašao sam na ulicu i rekao mu: "Nizama nije tu, ako ne veruješ uđi i pogledaj. Ako je nađeš neka bude moja krivica, ali ako je ne nađeš, čim izađeš iz ove kuće ti i ja smo zauvek završili’. On je mene zvao "tetak" kao i Nizama. Poštivao me je. Pogledao me i rekao: "Verujem ti tetak", otišao je. Nisam znao što bih drugo - priča dalje Samir dodajući kako mu se tada Nermin činio normalan.

Sat vremena nakon što će krenuti u "osvetu"  ubica je razgovarao sa tečom, Sulejmanović mu je postavio pitanje Nizamin otac doći da pričaju. 

- Petak ujutro rano sam morao za Italiju. On me je zvao već pre osam. Pitao me je gde sam, ali ja mu nisam hteo reći da sam morao otputovati. Zvao me je da pita kada će doći otac od Nizame iz Nemačke, da on popriča s njim. Nije delovao ljuto ni agresivno. Sat vremena posle on je krenuo u svoj krvavi pohod… - prisjeća se Pamuković.

Prvo mjesto na koje je Nermin došao bila je kuća tetka i tetke. Kao da je znao da je Nizama baš tu.

- Pre 9 sati je došao svojim BMW-om pred kuću. Lupao je na ulazna vrata koja su bila zaključana. Ispalio je pet metaka u njih jer ih nije mogao otvoriti. Otišao je iza na terasu. Balkonska vrata bila su zatvorena. Razbio je staklo na vratima, ušao, supruga je bila u sobi. Stavio joj je pištolj na glavu i pitao gde je Nizama. Nizama je pobegla u sobu od sina, zaključala se unutra. On je čuo da u toj sobi plače beba. Pucao je opet u vrata kako bi ušao. Nije uspio. Krenuo je van kroz ona razbijena vrata i ušao u sobu kod sina kroz prozor. Moj sin je bio unutra s Nizamom - preričava teča kobno jutro i dodaje:

- Rekao mu je "šta radiš ti tu, marš van" i on je izašao. Supruga i sin otišli su na ulicu i sin je telefonom pozvao policiju. Nizama i Nermin  su se svađali u sobi, odjeknuo je još jedan pucanj, pucao joj je pod noge. Uzeo je dete, sišao do auta i pozvao Nizamu da dođe. Supruga i sin su stajali na ulici desetak metara dalje. Nizama je izašla na terasu i gledala ga. Nije htela sići do njega. On je urlao, dozivao, besnio sve više - priča Pamuković.

Nesrećna žena vapila je za pomoć,dozivala je tetku, od monstruma niko je nije mogao odvojiti, to je pokušao njen sin, ubica izvadio pištolj i zapucao na njega.

Nizama je plakala, pogledala je u moj ženu i rekla: "Tetka, pomozi mi!" Moja žena je rekla: "Nemoj, Nizama, ići, dođi ovamo". Ali on je opet dreknuo na nju. Nizama opet kaže: "Tetka pomozi". U tom trenutku moj sin kreće prema njoj sa namerom da joj pomogne, ali Nermin tad ispaljuje prema mom sinu tri hitca. Jedan ga je pogodio kroz nogu.  On je pao. Kad je Nizama videla da ga je upucao, u strahu je krenula sama prema autu. Čim je sišla on ju je uzeo za kosu i vukao prema autu. Sve to trajalo je 20-tak minuta. Tek kad je Nermin odvezao Nizamu i bebu došla je policija - do detalja je ispričao Samir.

- Policija je na tri minuta od nas. Pre je došla Hitna nego policija, a sin je njih prvo nazvao - zaključuje tužni teča Samir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Maja

20.08.2023 19:05

Na zalost, pravo ,,lice,, policije sve cesce izlazi na videlo. Sta, kad i kako. Trebalo bi da od njih ljudi u nekim trenutcima dobiju zastitu a ono na zalost kontra. U ovom slucaju su pomogli ubicu. Jadna zena i to detence.