NIZAMA JE BILA DUŠA OD ŽENE, NIJE SE DRUŽILA NI SA KIM! Otkrivamo sve DETALJE iz Života MUČKI UBIJENE ŽENE U GRADAČCU: Nikome nije jasno zašto se u zaljubila u MONSTRUMA

Autor:

Hronika

20.08.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomagao joj je dok je bio kod kuće. Šta se odjednom poremetilo, ne znam…

NIZAMA JE BILA DUŠA OD ŽENE, NIJE SE DRUŽILA NI SA KIM! Otkrivamo sve DETALJE iz Života MUČKI UBIJENE ŽENE U GRADAČCU: Nikome nije jasno zašto se u zaljubila u MONSTRUMA

Foto: Facebook, youtube.com/AVAZ TV, Instagram/iron_bb24

Komšije Nizame Hećimović ispričale su kako je tragično ubijena žena ušla u vezu sa Sulejmanovićem. Kaže, da su se dugo zabavljali, da joj je pomagao u svim poslovima, a da je kruna njihove iskrene ljubavi bio brak, potom i dete koje su dobili. Odnos Nermina prema supruzi se zahladio, ali kako ga opisuje "ne zna šta se dogodilo".  

- Nizama je bila duša od žene. Jako lepo vaspitana, uredna. Uvek bi pozdravila svakoga koga sretne. Nije se družila ni sa kim na ulici. Izađe u dvorište sa bebom, ode kod svojih autom. Pre nego je ostala trudna radila je u fabrici tekstila. Baš je govorila kako ne zna ko će joj čuvati bebu kada bude morala da ide da opet na posao. Nikad mi baš nije jasno kako se ona u njega zaljubila. Bila je hrabra kao i on izgleda. Zabavljali su se dugo, dolazila je tu godinama. Odjednom kažu, uze će se. Ubrzo je i rodila, prošle godine - počinje priču komšinica za 24sata.

Ona dodaje da je devojčica rođena u srećnom braku, nekad srećnog para, ali i da,  na žalost od ranog detinjstva ima problem sa okom.

- Mala je lijepa kao lutka, buckava, kao i on kad je bio mali. Imala je nešto na oku pa ju je Nizama vodila u bolnicu u Tursku na lečenje. Nermin je celu kuću sredio, sve novo kupio kad je Nizama ostala trudna. Bio je srećan zbog deteta. Pomagao joj je dok je bio kod kuće. Šta se odjednom poremetilo, ne znam…- nastavlja komšinica dodajući kako nikad nije čula za neku svađu ili tuču.

Kako kaže niko nije znao šta se dešava iza četiri zida, i kakav je njihov međusobni odnos, kaže da se o tome nije pričalo. Komšinica je Sulejmanovića zadnji put videla u četvrtak uveče, kada je izašao pred kuću, i seo na stolicu.

Nešto je naslućivalo da razdor među supružnicima postoji, a iz scene koju je pričala možemo videti da je Sulejmanovića bilo briga za njegovu suprugu.  

- Vidim, nema Nizaminog auta, jer ona auto parkirala kod mene u dvorištu.
Pitam ga: "Nerko, gdje ti je Nizama, kapija mi je otvorena stalno, ako ona neće doći da je zatvorim’. On samo dobaci: "Kako hoćeš"
 - zaključuje komšinica za 24sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading