MONSTRUM JE NIZAMU TUKAO I KRVNIČKI UBIO ZBOG SVOJE AFERE? Viđen sa ljubavnicom na BAZENU u Orašju i na moru u Crnoj Gori

Autor:

Hronika

20.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nizama mu rekla da će se vratiti ako on prekine sa tom ženom sve odnose.

MONSTRUM JE NIZAMU TUKAO I KRVNIČKI UBIO ZBOG SVOJE AFERE? Viđen sa ljubavnicom na BAZENU u Orašju i na moru u Crnoj Gori

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, instagram, facebook - Nizza Hecimovic

Nermin Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović

Nizama Hećimović znala je za druge veze svog nevenčanog supruga, sa drugim ženama. Kako je ispričao njen teča, njegova supruga čula je razgovor Nizame i Nermina, a on joj pretio da će je istući.

- Ona je znala da Nermin ima vezu sa drugom ženom i to više od godinu dana. Nizami su prijatelji javili da je sa njom viđen pre tri sedmice na bazenima u Orašju, a otkrila je i da su prošle godine bili u Crnoj Gori na moru zajedno. Svi problemi u njihovom braku počeli su kada je, kažu, započeo vezu s tom ženom. Imao je drugu, a Nizamu nije hteo pustiti.

- Supruga je čula i telefonski poziv kada je on zvao Nizamu, tražio je da se vrati. Nizama mu je rekla da će se vratiti ako on prekine sa tom ženom sve odnose. A on je odgovorio – kad god budem s njom, doći ću kući i tebe istući - ispričao je teča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading