NIZAMA JE ZNALA DA ĆE JE UBITI AKO LEJLA DOBIJE NJEN PREDMET! Teča OTKRIO ISTINU o njenim poslednjim danima sa MONSTRUMOM: Ja sad idem, ali ti i ja nismo gotovi, uspavaj dete

Autor:

Hronika

20.08.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teča tragično ubijene Gradačanke rekao je da Nizama nije želela da ode u kuću kod majke, jer je bolesna, a njen otac živi u Nemačkoj pa nije želela da bude smetnja.

NIZAMA JE ZNALA DA ĆE JE UBITI AKO LEJLA DOBIJE NJEN PREDMET! Teča OTKRIO ISTINU o njenim poslednjim danima sa MONSTRUMOM: Ja sad idem, ali ti i ja nismo gotovi, uspavaj dete

Foto: facebook

U naselju Rakija, par kilometara dalje od svoje porodične kuće Nizama Hećimović skrivala se kod teče Samira i tetke Zijade Pamuković. Tu je proživela svoje poslednje dane. Ona je u kuću došla 4. avgusta uveče, kada ju je istukao nevenčani suprug Nermin Sulejmanović.

Teča tragično ubijene Gradačanke  rekao je da Nizama nije želela da ode u kuću kod majke, jer je bolesna, a njen otac živi u Nemačkoj pa nije želela da bude smetnja.

- Otišli smo po Nizamu u Srebrenik kod njene sestre Emine. Tamo je pobegla sa detetom nakon što ju je u petak naveče pretukao. Rekla je da su se posvađali i da ju je počeo tući. Zazvonio joj je telefon "Ja sad idem, ali ti i ja nismo gotovi, uspavaj dijete" rekao joj je. Ona je pokupila malu i pobegla. Ujutro je nazvala nas i zatražila pomoć. Otac joj je bio u Njemačkoj, a mama joj je bolesna i nije željela ići kod njih - priča teča ubijene Nizame za 24sata.

On je opisao da je nesrećna žena po telu imala veliki broj modrica, a da nakon što je otišla od kuće nije prekidao da je zove.

- Bila je sva u modricama. Nermin ju je stalno zvao, ispitivao gde je, pretio joj. Obratili smo se policiji i popodne tog dana došli su policajci razgovarati sa Nizamom. Videli su i dete i njene povrede, sve su zapisali. Rekli su joj da ode u bolnicu na pregled i da će tako automatski ići tužba protiv njega, ali ona je rekla da se toga boji i da za sada samo traži zaštitu - objašnjava teča Samir za 24sata.

Crne slutnje ubijene žene, na žalost su se obistinile. Nizama je bila svesna ukoliko predmet dođe kod jedne sudije da joj neće pomoći. Na žalost, bila je u pravu!

- Sećam se da nam je Nizama tada rekla "ako taj predmet dođe kod jedne sudije ništa od toga", da ona sarađuje s Nerminom. U ponedjeljak je došao policijski inspektor, dao nam rešenje sudije i rekao da je odbijen zahtev za zaštitu. Predmet je radila baš ta sutkinja koju je Nizama pomenula - kazao je Samir Pamuković koji je sve do kobnog dana bio sa svojom porodicom, iako inače radi u Italiji.

Policajac je uručio rešenje Nizami i rekao da su oni dalje nemoćni. Nesrećna Nizama je plakala. Rekla je "Ako me nađe, gotova sam, ubiće me".. Proživljavala je noćnu moru i svoje poslednje sate života.

 BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading