POLICAJKA DŽENANA OBJAVLJIVALA FOTKE S KRIMOSIMA I PEVALA "SELA BIH MU U TERENCA": Evo kako je javno vukla policiju za nos, zbog MERCEDESA G KLASE zaboravila na časni poziv (FOTO)

Autor: Republika, S.S.

Hronika

19.08.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na priloženoj fotografiji ona je u pomenutom društvu Sadana M., pored njegovog skupocenog mercedesa G klase

POLICAJKA DŽENANA OBJAVLJIVALA FOTKE S KRIMOSIMA I PEVALA "SELA BIH MU U TERENCA": Evo kako je javno vukla policiju za nos, zbog MERCEDESA G KLASE zaboravila na časni poziv (FOTO)

Foto: instagram.com

Dženana S.

Policajka PU Gradačac Dženana S. suspendovana je zbog kontakata s trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

Policija ima dokaze (fotografije) da je policajka imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu, a na jednoj od njih je i izvesni Sadan M., prenosi Avaz.

Na priloženoj fotografiji ona je u pomenutom društvu Sadana M., pored njegovog skupocenog mercedesa G klase, a u opisu je napisala stih pesme "Terenac": "a sela bi mu u terenca".

Dženana je još uvek pod istragom, koja treba da otkrije kakva je njena povezanost sa Sulejmanovićem, kao i sa ostalim kriminalcima.

Republika

Foto: Facebook

Dženana S. i Nermin Sulejmanović

Policijska karijera "prljave" policajke Dženane S. i ranije je bila kompromitovana te je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji treba da štite i sprovode Zakone ove države.

Dženana je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premeštena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading