POGLEDAJTE KAKO JE UBIJENA NIZAMA IZGLEDALA PRE 10 GODINA: Nasmejana i bezbrižna, nije ni znala ko je monstrum Nermin (FOTO)

Autor: Republika, S.S.

Hronika

19.08.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svakoj fotografiji Nizama sija od sreće i bezbrižnosti, a skoro sve uspomene zabeležila je sa tetkom Zijadom

POGLEDAJTE KAKO JE UBIJENA NIZAMA IZGLEDALA PRE 10 GODINA: Nasmejana i bezbrižna, nije ni znala ko je monstrum Nermin (FOTO)

Foto: Facebook

Danas se navršilo tačno nedelju dana od nezapamćenog masakra koji je potresao čitav Balkan, a u kojem je stradalo troje nedužnih ljudi. Među njima je i Nizama Hećimović, majka devetomesečne bebe, kojoj je monstrum, koji je počinio krvavi pir, presudio na najbrutalniji način.

Nermin Sulejmanović je kobnog dana došao do kuće Nizamine tetke u kojoj se ona sa ćerkicom krila od bivšeg nevenčanog supruga, a onda ju je uz brutalne batine oteo i odvezao u svoju vikendicu. Tamo joj je u uživo prenosu na Instagramu batinama naneo stravične povrede, kojima joj je promenio lični opis, a onda joj je ispalio hitac u glavu, zahtevajući od svojih pratioca da obrate pažnju.

Svi mediji u regionu već sedam dana ne prestaju da pišu o ovj tragediji, a Republika vam donosi fotografije iz Nizamine mladosti, uglavnom stare oko 10 godina, kada nije znala ni za zlotvora Nermina, a ni za batine kojima ju je duži period zlostavljao i na kraju njima oterao u smrt.

Na svakoj fotografiji Nizama sija od sreće i bezbrižnosti, a skoro sve uspomene zabeležila je sa tetkom Zijadom Vuković Pamuković, koja tragičnog dana nije uspela da je otrgne iz kandži dželata.

Nermin je nakon ubistva supruge, bežeći kroz centar Gradačca, hicima iz istog pištolja ubio i svoje poznaniike Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina njegove bivše devojke Dženane Onder, da bi na kraju presudio i sebi metkom u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Muzafer

20.08.2023 06:46

Ne bih da bacam so na ranu. Ali me je iskustvo naučilo da po izgledu predvidim šta od koje face pa i gabarita mogu očekivati. A da ne pominjem ako neko ima dosije kakav je ovaj kriminalac imao.

Gorrn

20.08.2023 18:02

Srce mi se cepa što se zaljubila u nabildovanog mostruma sa dosijeom. Zapravo, ne cepa mi se, boli me uvo za njen izbog i za sve što joj se desilo.