NAJNOVIJI DETALJI HORORA U KRUŠEVCU! OTAC MONSTRUM POČEO ĆERKI(13) DA SVLAČI DONJI VEŠ I DA JE PIPKA PO GRUDIMA - na kraju POTEGAO NOŽ!

Autor:

Hronika

13.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka utrčala u sobu strave i užasa.

NAJNOVIJI DETALJI HORORA U KRUŠEVCU! OTAC MONSTRUM POČEO ĆERKI(13) DA SVLAČI DONJI VEŠ I DA JE PIPKA PO GRUDIMA - na kraju POTEGAO NOŽ!

Foto: profimedia

Otac monstrum u Kruševcu pokušao da siluje svoju trinaestogodišnju ćerku, a kako se devojčica opirala i vriskala, on je na babu, koja je htela da joj pomogne, potegao nož.

Naime, po nalogu VJT u Kruševcu, određeno je zadržavanje prema osumnjičenom S. V. iz Kruševca koji se sumnjiči da je počinio krivično delo - silovanje u pokušaju.

Kako se sumnja, on je u svojoj porodičnoj kući u alkoholisanom stanju, nakon što se vratio kući, ušao u sobu gde spavaju njegove maloletne ćerke i legao u krevet pored njih.

Osumnjičeni je zatim mlađu ćerku koja ima 12 godina, oterao da spava kod majke, a stariju ćerku koja ima 13 godina, poljubio i zagrlio, te počeo da je dodiruje po grudima.

Nakon toga otac monstrum je pustio ćerku da zaspi, kako se ne bi opirala, da bi potom pokušao da je siluje.

- Kada je zadremala, osetila je da počinje da joj skida donji veš i tada je počela da vrišti što je čula majka koja je dotrčala - kaže izvor "Blica".

Koliko je mučna devojčica vrištala i zapomagala za pomoć, čuli su baba i deda, koji su odmah dotrčali i tada je nastala jeziva svađa, a monstumje potegao nož.

Osumnjičeni je uzeo kuhinjski nož i preko dede, koji je najverovatnije pokušao da smiri situaciju, naneo tešku telesnu povredu babi.

Podsećamo da je danas jedan silovatelj uhapšen. On je brzom i efikasnom akcijom police u Grockoj, S. Z. (23) uhapšen je u Leštanima zbog sumnje da je ušao u kuću starice (96), tražio joj novac, silovao nesrećnu ženu, a nakon toga pobegao, piše Informer. Jeziv zločin dogodio se 7. maja oko podneva, kada je, kako se sumnja S.Z. upao u kuću starice koja je bila sama.

- Sumnja se da je on ušao u kuću i najpre tražio novac od žene, potom je seksualno napastvovao. Nesrećna žena je zadobila povrede na glavi ali izgolobovima. Naime, sumnja se da je on nesrećnoj ženi rukom zatvorio usta, a potom je silovao. Žena je zadobila povrede i po zglobovima na rukama verovatno dok je pokušavala da se odbrani od mostruma - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ira

13.05.2024 16:24

Srbija puna pedofila i psihopata...