KRENUO JE MOZAK DA JOJ OTIČE, SVAKA SEKUNDA JE BITNA! Oglasio se brat devojčice koja je teško povređena u Kuršumliji: OGORČEN SAM NA NJIH...

Autor:

Hronika

09.05.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pola puta mi je javljeno da je odvezena za Niš, i stavljena u veštačku komu i na respirator - kaže Stefan

KRENUO JE MOZAK DA JOJ OTIČE, SVAKA SEKUNDA JE BITNA! Oglasio se brat devojčice koja je teško povređena u Kuršumliji: OGORČEN SAM NA NJIH...

Foto: Facebook, Shutterstock

Stanje devojčice (13) koja je zadobila teške povrede nakon rušenja ringišpila na vašaru u Kuršumliji, prema izveštaju lekara, nepromenjeno je u odnosu na juče, saopšteno je iz UKC Niš.

Devojčica koja je najteže povređena u nesreći u Kuršumliji i dalje je u veoma teškom stanju i nalazi se u medicinski izazvanoj komi. Njen brat Stefan Belošević se oglasio danas za "Blic" TV i detaljno ispričao šta se zapravo desilo

- Gubili su čas u školi, sa drugaricama je otišla na ringišpil i desilo se to što se desilo. Meni je drug javio. Bio sam na poslu i odmah sam izašao i krenuo za Prokuplje. Na pola puta mi je javljeno da je odvezena za Niš, i stavljena u veštačku komu i na respirator - kaže Stefan za "Blic" TV.

Kako navodi, devojčica ima teške povrede glave, a naredna dva, tri dana su ključna za njen oporavak.

- Krenuo je da joj otiče mozak, jutros je bila vizita i doktor je rekao da je u teškom stanju i da treba dva, tri dana da se to izgura. Sada prate svaku sitnicu i svaka sekunda je bitna. Ogorčen sam na sve. Nema ništa od toga da je ta sprava prošla proveru ispravnosti. To je starudija i gvožđurija. Deca se voze tu, nije to mala stvar - kaže brat devojčice koja je povređena i koja se nalazi u teškom stanju.

Podsećamo, Z. Lj. uhapšen je juče kao vlasnik ringišpila koji se polomio u Kuršumliji i tom prilikom povredio 13 dece, a kako piše Kurir u pitanju je čovek koji već godinama po vašarima postavlja ringišpile.

Kako nam kaže osoba koja ga poznaje, uhapšeni Zoran ima dva ringišpila, jedan veći i drugi manji. Taj veći je bio u Kuršumliji, a manji je trenutno u Prokuplju. I on je postavljen pre nekoliko dana, ali sinoć, nakon onoga što se dogodilo u Kuršumliji, nije radio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

09.05.2024 18:20

Aj sad lepo da drzava pusti one ubice male Danke a da ovog nesrecnika koji nije pobegao optuze za ubistvo devojcice koja se vozila na ringispil