U KOLIMA BILA I MARKOVA DEVOJKA! VOZAČ KOJI JE UDARIO U NJEGOVO VOZILO UGASIO FAROVE I DODAO GAS: Svedok iz Čikaga: Projurio je pored mene... (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.05.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko N. je upravljao "mercedesom" u koji je udario "mustang" koji se kretao velikom brzinom.

U KOLIMA BILA I MARKOVA DEVOJKA! VOZAČ KOJI JE UDARIO U NJEGOVO VOZILO UGASIO FAROVE I DODAO GAS: Svedok iz Čikaga: Projurio je pored mene... (VIDEO)

Foto: youtube/CBS Chicago, linkedin.com

Srpski mladić Marko N. (17) poginuo je sinoć kasno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u severnom čikaškom predgrađu Glenvju, samo nekoliko dana pre maturskog ispita i proslave.

Njegova smrt potvrdio je i univerzitet u Glenvjuu, gde je Marko pohađao nastavu.

Na snimcima koje je emitovala tamošnja televizija vidi se potpuni haos nakon udesa dva automobila, od kojih je jednim upravljao srpski mladić iz Čikaga.

 

 

Scena na mestu nesreće je potpuno stravična. "Mercedes" je skoro prepolovljen, ceo gepek mu je otkinut a zadnji kraj pao je u komšijsko dvorište.

- Ovaj tip sa mustangom je leteo. Čuo sam zvuk automobila dok je prolazio ulicom, a sekund kasnije čuo sam veliki udarac - rekao je komšija Denis Mulen.

Policija je saopštila da su dve osobe prebačene u Luteransku opštu bolnicu, a jedna osoba u bolnicu Evanston. Policija je saopštila da su putnici oba vozila u kritičnom stanju, a da je vozaču Mustanga zbrinuta pomoć zbog povreda koje nisu opasne po život.

Član porodice potvrdio je da se 17-godišnja devojka leči na intenzivnoj intenzivnoj nezi. Bila je Niketićeva devojka i studentkinja GBS-a.

Svedok na mestu događaja rekao je da se odmah zabrinuo kada je jedan od automobila projurio pored njega.

„Išao je verovatno oko 90 kada je jurio ispred mene, ako sam morao da pretpostavim, spustio ga je na pod i ugasio svetla, nije bilo razloga za to“, rekao je za CBS 2.

„Mislim da je samo želeo da ide brzo i da bude nepromišljen."

Avenija Ist Lejk zatvorena je u oba smera između puteva Vokegan i Vagner. Istraga o nesreći je u toku. Srednja škola Glenbruk Južna upozorila je zajednicu na Niketićevu smrt. Bio je stariji.

Zvaničnici škole su rekli da je „Marko Niketić tragično preminuo u nesreći koja se dogodila sinoć.

U ovom trenutku, poštujemo potrebu porodice za privatnošću dok procesuiraju svoj gubitak“. Škola će pružati usluge savetovanja za učenike tokom cele nedelje.

„Naše misli su sa porodicom Niketić i čitavom GBS zajednicom tokom ovog teškog vremena“, rekli su zvaničnici škole u ​​saopštenju, piše CBSnews.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading