OGLASIO SE OTAC UBIJENE IVANE KRIVOKAPIĆ: Njegove reči nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Autor:

Hronika

22.08.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

OGLASIO SE OTAC UBIJENE IVANE KRIVOKAPIĆ: Njegove reči nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/Facebook

Ubijena Ivana Krivokapić

Otac Ivane Krivokapić (26), koja je ubijena 23. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari, oglasio se na svom Fejsbuk profilu s potresnim rečima.   

- Golubice sejo mila, ti raširi svoja krila... Mesto mene ti poleti i na prag moj sleti. Golubice, sejo mila, tamo gde sam i ja nekada bila - napisao je nesrećni muškarac, uoči osmomesečnice od njene smrti.

Takođe, on se i pre dva meseca, na pola godina od ubistva obratio svojoj ćerki.

- Šest meseci bez najlepših očiju. Kažu da duša noću napušta telo i putuje onome koga voli, šest meseci bez najlepših očiju... Jednom ćemo ponovo biti zajedno i tamo te neću pustiti iz zagrljaja, da mi opet iznenada ne odeš - napisao je Slobodan, otac ubijene studentkinje.

Podsetimo, Ivana Krivokapić pronađena je u iznajmljenom stanu na Zvezdari 24. decembra, nakon što su njena braća otišla do zgrade u kojoj je živela, jer im se nije javljala na telefon.

Devojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom.

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

Sumnja se da je Jetmir Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Republika

Foto: Facebook.com/printscreen/Privatna arhiva

 

Kako se sumnja, Gočaj ju je ugušio, a veruje se da je motiv ljubomora.

Tužilaštvo je preciziralo i da je Jetmir 12 dana pre ubistva boravio u Ivaninom stanu, a kobnog dana došlo je do svađe između njih dvoje, tokom koje joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula. Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

On je istog dana napustio državu.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se Jetmiru odredi pritvor, kao i da se raspiše poternica, koja je stupila na snagu 16. januara ove godine.

Od tada nema novih informacija o ovom zločinu, a Jetmir već šest meseci uspešno izmiče nadležnim organima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading