RANJEN VLASNIK POZNATOG UGOSTITELJSKOG OBJEKTA U NOVOM PAZARU! Izboden nožem! U TEŠKOM STANJU!

Autor:

Hronika

22.08.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novopazarskom naselju Lug, danas oko 17 časova, došlo je do upotrebe hladnog oružja, kojim je jedno lice zadobilo dve ubodne rane u predelu vrata i ruke.

RANJEN VLASNIK POZNATOG UGOSTITELJSKOG OBJEKTA U NOVOM PAZARU! Izboden nožem! U TEŠKOM STANJU!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U novopazarskom naselju Lug danas je teško ranjen muškarac koji je nožem uboden u rame i vrat. Policija je identifikovala napadača i u toku je potera za njim.

U novopazarskom naselju Lug, danas oko 17 časova, došlo je do upotrebe hladnog oružja, kojim je jedno lice zadobilo dve ubodne rane u predelu vrata i ruke. Kako javljaju reporteri sa lica mesta, radi se o vlasniku ugostiteljskog objekta N.D.(48).

Prema nezvaničnim informacija, napadač na N.D. je u bekstvu.

Ranjenik je transportovan vozilom hitne pomoći u novopazarsku Opštu bolnicu, gde mu se trenutno pruža neophodna medicinska pomoć. Inspektori novopazarske policije vrše uviđaj na licu mesta.

Ovo je drugi napad na poznate Pazarce u poslednjih 15 dana.

Podsećamo, poznati novopazarski doktor napadnut je 8. avgusta oko 14 časova na uglu ulica Kej 37. Sandžačke divizije i Rifata Burdževića u centru Novog Pazara. 

Lekar iz Novog Pazara nije prijavio napad i odbio je da da izjavu policiji o tom događaju. Njega je, prema pisanju pojedinih portala, u centru Novog Pazara napao muškarac, koji se, navodno, bavi taksiranjem, nanevši mu nekoliko udaraca metalnom palicom.

Građani su tada policiji prijavili da je automobil osobe koja je, navodno, napala doktora oštećen, a da on ima vidljive povrede na telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading