SEKIROM NASRNUO NA MAJKU I POVREDIO JOJ RUKU! Određen pritvor nasilniku iz Subotice!

Autor:

Hronika

22.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno je zadržavanje, jer kada neko na majku nasrne sekirom, šta je to što možemo da očekujemo sledeće, kaže Livija Panić Miletić, javni tužilac OJT

SEKIROM NASRNUO NA MAJKU I POVREDIO JOJ RUKU! Određen pritvor nasilniku iz Subotice!

Foto: Shutterstock, rina

Napad sekirom

Tridesetšestogodišnjem V. R. Osnovni sud u Subotici odredio je pritvor do 30 dana nakon što je sekirom napao i povredio svoju majku V. R. (62).

- Pritvor je produžen na 30 dana zbog opasnosti da će uticati na oštećenu i zbog opasnosti na mogućnost da ponovi ili dovrši započeto krivično delo. Trenutno je faza prikupljanja dokaza, takozvana tužilačka istraga je u toku, a on je saslušan samo na okolnosti pritvora – kaže Daniel Kovač, portparol Osnovnog suda u Subotici.

Kako je Policijska uprava potvrdila N.R. iz Subotice je uhapšen zbog postojanja sumnje da je učinio krivično delo nasilje u porodici.

- On se sumnjiči da je sinoć, nakon verbalne rasprave, sekirom napao svoju majku i lakše je povredio - kažu u policiji.

Livija Panić Miletić, javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, kaže za "Blic“ da je žena zadobila lake telesne povrede i da ranije nikada nije bilo prijava zbog nasilja ili drugih problema u ovoj porodici.

- Određeno je zadržavanje, jer kada neko na majku nasrne sekirom, šta je to što možemo da očekujemo sledeće – kaže Livija Panić Miletić, javni tužilac OJT.

Odmah nakon što je naneo povrede majci, on je uhapšen, a ona je zbrinuta u Opštoj bolnici Subotica odakle je ubrzo puštena nakon sanirane povrede podlaktice.

Prema nezvaničnim podacima porodica živi u takozvanim socijalnim stanovima, a tokom svađe majke i sina bili su prisutni i drugi članovi porodice. Psihičko stanje V. R. biće utvrđeno veštačenjem.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading