NESREĆNICA SINOĆ DOŠLA SA ĆERKINE SVADBE! Ubio nju zbog ljubomore, pa i sebi presudio! Ovo su žrtva i ubica iz Živinaca!

Autor:

Hronika

21.08.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv ovog svirepog zločina, prema prvim informacijama, jeste ljubomora.

NESREĆNICA SINOĆ DOŠLA SA ĆERKINE SVADBE! Ubio nju zbog ljubomore, pa i sebi presudio! Ovo su žrtva i ubica iz Živinaca!

Foto: Mevludin Aljić

Mevludin Aljić (1965) je u Podgajevima kod Živinica usmrtio nevenčanu suprugu Tahiru Čamdžić (1971), a nakon toga počinio samoubistvo, saznaje portal „Avaza“.

Motiv ovog svirepog zločina, prema prvim informacijama, jeste ljubomora.

Nevenčana supruga je sinoć došla iz Nemačke, gde je bila na svadbi kćerke.

Nakon povratka iz Nemačke prvo je došlo do svađe, a potom je Mevludin Aljić uzeo pištolj te usmrtio suprugu, a onda počinio i samoubistvo.

Utvrđeno je da ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Ovaj zločin u BiH dolazi samo dve nedelje pošto je Nervim Sulejmanović zverski ubio svoju bivšu suprugu Nizamu Hećimović. Naime, nedavno se u Gradačcu, koji od Živinica udaljen samo 60 kilometara, dogodio stravičan zločin, kada je Nermin Sulejmanović u svom krvavom pohodu ubio suprugu Nizamu Hećimović i još dvoje ljudi.

Tom prilikom je još troje ranio.

Ubica Nermin je svoju suprugu oteo iz kuće njene tetke, gde se sa njihovom devetomesečnom bebom krila od njega, posle zlostavljanja koje je pretrpela nekoliko dana ranije.

On je prvo u tetkinoj kući premlatio, a onda zajedno sa detetom odvukao u vikendicu udaljenu nekoliko kilometara od mesta gde ju je kidnapovao, da tamo je i ubio ispalivši joj metak u čelo. Ubistvo je prenosio na Instagramu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading