NALOŽENO VEŠTAČENJE TELEFONA ZLOTVORA IZ GRADAČCA: Ispituje se ko su mu saučesnici i da li je planirao masakr

Autor: Republika

Hronika

17.08.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se da je Sulejmanović često koristio telefon u komunikaciji i zbog objava na društvenim mrežama

NALOŽENO VEŠTAČENJE TELEFONA ZLOTVORA IZ GRADAČCA: Ispituje se ko su mu saučesnici i da li je planirao masakr

Foto: Shutterstock, Facebook

Sevlid Hurtić, ministar za ljudska prava i izbeglice Bosne i Hercegovine, dao je smernice sigurnosnim službama da veštače mobilni telefon Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubice iz Gradačca.

- Veštačenje bi moglo da konačno otkrije s kojim sudijama i policajcima je Sulejmanović razgovarao, ko mu je bila ljubavnica i ko mu je od svih njih bio krtica i otkrio adresu na kojoj se krila njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović. Takođe može biti otkriven još niz detalja: da li je imao saučesnike u stravičnom masakru, s kim je razgovarao pre zločina, koliko krtica je imao u pravosuđu i policiji, da li je neko znao da će ubiti Nizamu... Uopšteno -  da li je sve ovo moglo da bude sprečeno - isšričao je izvor blizak slučaju za bosanske medije

Zna se da je Sulejmanović često koristio telefon u komunikaciji i zbog objava na društvenim mrežama, koje su kulminirale direktnim prenosom ubistva Nizame emitovanom na Instagramu.

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, ispričala je da je Nizama sedam dana bila kod nje sa detetom pre nego što ju je ubica locirao.

- Osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gde se krije - rekla je Zijada i utvrdila da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading