POLICAJCIMA U GRADAČCU NAREĐENO DA SE POVUKU? Novi šok detalji masakra, visoki zvaničnik MUP zahtevao da se čekaju specijalci: Građane je ostavio na milost i nemilost Sulejmanovića!

Autor:

Hronika

16.08.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njegove naredbe, građani su bili prepušteni na milost i nemilost Nerminu Sulejmanoviću.

POLICAJCIMA U GRADAČCU NAREĐENO DA SE POVUKU? Novi šok detalji masakra, visoki zvaničnik MUP zahtevao da se čekaju specijalci: Građane je ostavio na milost i nemilost Sulejmanovića!

Foto: Profimedia, youtube.com/AVAZ TV

Javnost je danima pod sresom i u šoku zbog trostrukog ubistva koje se dogodilo u Gradačcu, a koje je počinio Nermin Sulejmanović koji je najpre ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda oca i sina Denisa i Đengiza Ondera, da bi na kraju presudio sebi.

Glavno pitanje koje se postavlja jeste, gde je sve vreme bila policija, koja je znala šta se dešava jer je Sulejmanović likvidaciju Nizame prenosio u Instagram lajvu, a onda u sledećem uživo uključenju na pomenutoj društvenoj mreži rekao da je usmrio Ondere.

Republika

Foto: Facebook

Nermin Sulejmanović, ubica iz Gradačca

Prema navodima tamošnjih medija i portala Crna hronika - BiH, jedna osoba iz vrha MUP Tuzlanskog kantona, naredila je policajcima u Gradačcu, da se "povuku" dok ne dođe specijalna jedinica.

- Ovom naredbom su građani ostavljeni na milost i nemilost Nerminu Sulejmanoviću - naglasio je izvor pomenutog portala.

Objavljena je i hronologija zločina - sve je počelo oko 9.30 časova kada je Nermin došao po Nizamu u kuću njene tetke, a kada je njen brat pokušao da je zaštiti Sulejmanović je pucao u njega i tom prilikom ga ranio. Oko 11:00 sati ju je odvezao vikendicu za koju je znao da je prazna. Tu ju je brutalno pretukao i likvidirao, a sve je uživo objavio na Instagramu.

Republika

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, facebook - Nizza Hecimovic

Nizama Hećimović

Nakon ubistava se dao u beg, a na svom putu je naišao e na samo jednu patrolu policije na koju je zapucao.

- Vozio se po Gradačcu, ulazio u trgovinu opreme za lov i ribolov, ulazio u kafiće, u centru grada likvidirao Denisa Ondera, odlazio na benzinsku pumpu, da bi se zaputio u porodičnu kuću porodice Onder gdje je likvidirao Đengiza Ondera i teško ranio njegovu suprugu - navodi izvor iz istrage.

Prema saznanjima portala "Crna hronika-bih", njega je locirala Obaveštajno sigurnosna agencija (OSA).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading