DVA JEZIVA SLUČAJA PORODIČNOG NASILJA U BORU! Jedan pretio ocu ubistvom, drugi ženi! Obojica nasilnika iza rešetaka!

Autor:

Hronika

21.08.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva muškarca su uhapšena zbog zlostavljanja bivše supruge odnosno rođenog oca.

DVA JEZIVA SLUČAJA PORODIČNOG NASILJA U BORU! Jedan pretio ocu ubistvom, drugi ženi! Obojica nasilnika iza rešetaka!

Foto: Mup/Printscreen

U Boru su se dogodila dva slučaja jezivog nasilja u porodici.

Naime, dva muškarca su uhapšena zbog zlostavljanja bivše supruge odnosno rođenog oca.

Naime, uhapšen je D. T. (1971) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je pretio smrću bivšoj vanbračnoj supruzi nakon kraće rasprave u njenoj kući.

Takođe, uhapšen je i  D. F. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici odnosno da je ocu, posle kraće rasprave, isto pretio ubistvom.

Po nalogu tužioca obojici muškaraca određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

U Boru je u poslednja dva meseca zabelžen porast nasilja u porodici. Napominjemo da je, između ostalog, muškarac sredinom jula uhapšen nasilnik koji jenakon kraće rasprave sa svojom bivšom taštom pretio da će ubiti njenu ćerku, odnosno svoju bivšu ženu.

Takođe, uhapšen je i S.S. (1989) iz ovog grada koji se sumnjiči da je kroz prozor vozila „fiat“ mahao pištoljem ka tridesetosmogodišnjoj ženi i njenoj četrnaestogodišnjoj ćerki.

Po naredbi sudije za prethodni postupak, izvršen je pretres stana i navedenog vozila u vlasništvu S.S. i u vozilu pronađen plastični pištolj. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading