MAJKA "SREDILA" DA SIN NASILNIK NE ODGOVARA? Nada (28) iz Beograda, posle meseci izaludne borbe sa pravnim sistemom, rešila da pravdu potraži preko INSTAGRAMA! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.08.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada duboko veruje da zbog "veza" nasilnikove majke on nije gonjen

MAJKA "SREDILA" DA SIN NASILNIK NE ODGOVARA? Nada (28) iz Beograda, posle meseci izaludne borbe sa pravnim sistemom, rešila da pravdu potraži preko INSTAGRAMA! (FOTO)

Foto: printscreen/www.instagram.com/nadagrujicic6

Nada Grujičić (28) iz Beograda tvrdi da je šest meseci trpela fizičko i psihičko nasilje od svog partnera koje je kulminiralo prošle godine za Uskrs, kada ju je u njegovoj vikendici na Divčibarama prebio na mrtvo ime i prezime, polomivši joj tom prilikom čak tri rebra. Međutim, Nada nije dočekala da nasilnik za sve ovo i odgovara, jer kako navodi, majka njenog sada već bivšeg dečka, koja je zaposlena u jednom sudu u Beogradu, učinila je sve da njen sin do sudnice i ne dođe.

Nesrećna devojka, koja je učinila sve da nasilnika stigne ruka pravde, nije se predala ni kada je pre nekoliko dana i pored sve medicinske i druge dokumentacije, odlučeno da se odustane od gonjenja njenog bivšeg, izvesnog S. M. (22) usled, verovali ili ne - nedostatka dokaza!

Naime, Nada je sada rešila da da sve dokaze i javno ih izloži na Instagramu i tako dokaže da je bila isprebijana, a među njima se nalazi medicinska dokumentacija, slike i prepiske sa nasilnikom u kojima je on vređa i direktno priznaje da je tukao, kako pokušava da manipuliše sa njom, slike nje sa njegovim roditeljima i snimak prijatelja svog bivšeg dečka u vikendici u kojoj je teško pretučena (pogledati u galeriji ispod)...

Naime, Nada duboko veruje da se odustalo od gonjenja njenog bivšeg dečka isključivo zbog "veza" njegove majke sudije, koja se čak odvažila, zajedno sa svojim suprugom, da lažno svedoči, kako ova devojka navodi, da nikad kod njih u kući nije živela i da je čak i ne poznaju. Nada je priložila na Instagramu zajedničku sliku sa njima, kao i snimak njegovog drugara iz vikendice na Uskrs, koji je prisustvovao premlaćivanju, a koji je u kasnije tvrdio da je dečko tu noć nije tukao.

Nada je čak obelodanila i medicinsku dokumentaciju lekara koji su je posle zlostavljanja primili i pregledali, a koju su sudski veštaci, omalovažili i okarakterisali kao lake telesne povrede.

Nada je ovom pilikom uputila i veliku poruku javnosti:

- Dugo sam razmišljala da li je za pravdu potrebno da svoju intimu i traumu obelodanim. Došla sam u situaciju da je to jedini način. Ja se smiriti neću sve dok pravda ne bude zadovoljena - istakla je Nada.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading