KARLEUŠA NAJAVILA KONCERT U BEOGRADU! Prvo javno obraćanje pevačice nakon što je izbacila DVA ALBUMA, ne staje sa iznenađenjima (VIDEO)

Autor: P. R. / O. B.

Zabava

22.08.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša najavila da će održati koncert 8. septembra u Beogradu.

Pevačica Jelena Karleuša izbacila je čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", i to u razmaku od sedam dana, a na veliko iznenađenje javnost, pop zvezda je ovim povodom danas priredila konferenciju za medije, koja je ujedno bila i promocija njenih novih ostvarenja koji već uveliko obaraju rekorde na svim "striming" platformama.

Nakon što je ispozirala prisutnim fotografima u ekstravagantnom kostimu, Karleuša se obratila prisutnima i obradovala javnost novitetima, na kojima zajedno sa svojim timom već uveliko radi.

- Znam da je vruće, ali mislim da će tek večeras biti vruće. Posle 11 godina prvo se desio 11. album, a onda posle sedam dana i 12. album, jedno veliko iznenađenje za moje fanove. Ja sam na sceni skoro 30 godinu. Bila je velika diskografska pauza. Mislim da je ovo bilo jedino što bi moglo da zadovolji očekivanja moje publike. Mislim da niko nikada nije izbacio dva albuma u sedam dana i ovoliko pesama, niti je imao ovako ambiciozan projekat kao mi sada, ali to se od mene i očekivalo. Ja uvek pružim ono što ljudi žele i vole da čuju - istakla je Karleuša na samom početku svog obraćanja, te se osvrnula i na pesme koje je prvi put sama pisala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

- To se nije znalo dugi niz godina unazad, ali ja sam uvek bila idejni pokretač svih mojih tekstova, ali se kao autor nisam potpisivala, iako sam definitivno davala inspiraciju. Ovog puta sam autor i ko-autor mnogih pesama, kao što je recimo slučaj sa pesmom "Mašala". Jasno sam videla svoju dragu kolegnicu Milicu Pavlović u tim rečima i ostetila da bi nas dve na pravi način izvele tu numeru, koja je inače namenjena svim ženama svih oblika, visina, težina, rasa, disciplina - otkrila je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Na samom kraju, Jelena je za dve nedelje najavila koncert, kao i ekranizaciju svih numera koje su se našle na novim albumima.

- Ovo nije kraj, ovo je samo početak jedne ozbiljne kampanje. 8. septembra mogu da najavim jako bitan, veliki, ekskluzivni događaj koji će se dogoditi u Beogradu, kada ćemo premijerno izvesti sve pesme uživo, dok će "lajv" prenos ići na televiziji. Uskoro ćemo otkriti lokaciju. Snimljen je za sada samo jedan spot, jer idem na kvalitet, a ne na kvanitet, za razliku od mojih kolega, ali Balkan i svet čeka mnogo spotova. Sledeći je za jednu baladu, ali ćemo sigurno naći način da ekranizujemo sve pesme - zaključila je Karleuša na konferenciji svojih novih albuma.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jasna

22.08.2023 21:26

Ovo je početak njenog kraja , potpuno je pukla , a nikad nije ni znala pevati .