"REPUBLIKA" SAZNAJE! TRANSFER BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda Meridianbet dovodi jedno od NAJVEĆIH pojačanja u ISTORIJI!

Autor:

Sport

22.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne staju.

"REPUBLIKA" SAZNAJE! TRANSFER BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda Meridianbet dovodi jedno od NAJVEĆIH pojačanja u ISTORIJI!

Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda Meridianbet nastavlja sa velikim planovima i transferima ovog leta.

Tim sa Malog Kalemegdana već je pretrpeo brojne promene u igračkom kadru, pa su tako crveno-bele napustili: Fakundo Kampaco (Real Madrid), Nikola Ivanović (Breša), Džon Holand, Ben Bentil (Japan), Hasan Martin (Šimane Susano Medžik), Filip Petrušev (Filadelfija Seventiksers), Ognjen Dobrić (Virtus Bolonja) i Stefan Marković koji je završio karijeru. 

Sa druge strane, crveno-beli dres su zadužili: Dejan Davidovac (CSKA Moskva), Marko Simonović (Čikago Buls), Miloš Teodosić (Virtus), Adam Hanga (Real Madrid), Džoel Bolomboj (Olimpijakos), Rokas Gidraitis (Baskonija), Majk Tobi (Barselona), Šabaz Nejpir (Olimpija Milano) i Brazilac Jago Mateus Dos Santos iz nemačkog Ulma.

Ipak, šampion Srbije ne namerava na tome da se zaustavi na tome, a sada će Crvena zvezda Meridianbet dobiti možda i najveće pojačanje!

Foto: Starsport

Aleksej Šved

Kako saznaje "Republika", reč je o jednom od najboljih evroligaških igrača Alekseju Švedu, koji je dva puta u karijeri proglašavan za najboljeg strelca ovog takmičenja, a pregovori su u poodmakloj fazi!

Rus je napustio redove CSKA iz Moskve, a nedavno se njegovo ime povezivalo i sa crveno-belima, ali iz Pireja. Naime, Olimpijakos je želeo Šveda u svojim redovima, međutim, dogovor nije postignut, pa mu je propao transfer. Okrenuo se pregovorima sa jednim kineskim klubom, ali ni tu nije postignut kompromis, pa je Aleksej ostao bez angažmana.

Sada je Crvena zvezda Meridianbet krenula u "napad" na bivšeg igrača Himkija i "armejaca", koji iza sebe ima bogato NBA iskustvo, obzirom da je branio boje: Njujork Niksa, Minesote Timbervulfs, Filadelfije Seventisiksers, Hjuston Roketsa... Srpski prvak je veoma blizu dovođenja velikog imena.

Nema sumnje da će crveno-beli u Švedu dobiti ogromno pojačanje. Jedno od najvećih u klupskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading