PODRHTAVA BEOGRAD: Otvorila se prilika - NBA zvezda stiže u Srbiju?!

Autor:

Sport

21.08.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li bi on bio karika koja nedostaje beogradskim velikanima.

PODRHTAVA BEOGRAD: Otvorila se prilika - NBA zvezda stiže u Srbiju?!

Foto: Starsport

Usman Garuba, španski košarkaš koji je igrao u NBA ligi, dobio je otkaz u Oklahoma siti Tanderu, pa će morati da potraži novi klub, i to u Evropi.

Garuba, koji se najbolje snalazi na poziciji krilnog centra, ali isto tako može da igra i na poziciji petice, vraća se u Evropu, gde je imao stekao nastupajući za Real Madrid, nakon čega se otisnuo "preko bare".

Španski košarkaš je prvo igrao za Hjuston Roketse, nakon toga je prešao u Oklahoma siti Tandere, ali su se oni odlučili da ga otpuste pred početak nove sezone. Garuba je imao jasnu poruku za Tandere posle otkaza.

– Dokazaću svima da su pogrešili. Upamtite moje reči – poručio je Garuba.

Jasno je da su u prethodnih par godina u Beograd stizala podjednako jaka, ili čak i još jača imena, ali bi Garuba, svojim atleticizmom i energijom bio sjajno pojačanje za ove beogradske ekipe koje igraju Evroligu.

Podsetimo, i Crvena zvezda Meridianbet i Partizan su bili jako aktivni u ovom prelaznom roku. Na Mali Kalemegdan je stiglo devet novih košarkaša, ali Duško Ivanović i dalje čeka startnog krilnog centra, pa bi se tu Usman sjajno uklopio.

Slična je situacija i u Partizanu, koji je produžio ugovor sa Zekom Ledejom, stigao je i Frenk Kaminski, ali crno-beli mogu sebi da priušte još jednog visokog igrača, a nema sumnje da će ovaj raskid ugovora Garube i Okhlahome "upaliti crvene lampice" u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading