ČUVENI RUSKI ASTROLOG UPOZORIO: Sledi nikad GORI period za OVA dva horoskopska znaka do kraja avgusta!

Autor: M.O.

Lifestyle

22.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završetak leta im neće lako pasti.

ČUVENI RUSKI ASTROLOG UPOZORIO: Sledi nikad GORI period za OVA dva horoskopska znaka do kraja avgusta!

Foto: shutterstock

Pavel Globa, istaknuti ruski astrolog čije se astrološke prognoze široko čitaju širom Evrope, nedavno je istakao dva znaka Zodijaka koji će se suočiti s izazovima u poslednjim danima avgusta.

Njegova upozorenja ukazuju na nadolazeće izazove, pa hajde da istražimo koje osobe trebaju biti pažljive do kraja meseca.

Ovan

Predstavnici ovog vatrenog znaka će se suočiti s turbulentnim periodom krajem avgusta. Moguće je da će se osećati potopljeno u sopstvenu tugu, a malo će toga biti u stanju da ih izbavi iz te apatije. Prošle izdaje i događaji mogu postati izvor trenutnih nevolja. Može se desiti da će Ovan sada osetiti posledice grešaka napravljenih u prošlosti, naročito prema osobama koje su im bile bliske. Ono što su pažljivo skrivali, sada će biti otkriveno, i biće primorani da se suoče sa svojim prošlim greškama.

Globa ističe da će ova situacija biti životna lekcija koju nikada neće zaboraviti, prema izveštaju portala „Progoroduhta.ru“.

Republika

Foto: shutterstock

Sledi težak period za 2 znaka Zodijaka

 

Devica

Za pripadnike ovog znaka, kraj avgusta može doneti zamršene međuljudske odnose i uvlačenje u veoma loše, pa čak i rizične situacije. Potrebno je paziti na loše navike i opasne hobije, jer će Univerzum postaviti pred Device značajna iskušenja u ovom periodu.

Globa daje savet da se dobro razmisli pre nego što se upustite u rizične poduhvate ili druženja s ljudima koje ne poznajete dovoljno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading