ČUVENA RUSKA ASTROLOŠKINJA TAMARA GOBA NAS UPOZORAVA: Dva znaka imaju mogućnost da plivaju u PARAMA do kraja leta, ali samo AKO ovo urade!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.08.2023

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cenjena Tamara je dala svoju prognozu.

ČUVENA RUSKA ASTROLOŠKINJA TAMARA GOBA NAS UPOZORAVA: Dva znaka imaju mogućnost da plivaju u PARAMA do kraja leta, ali samo AKO ovo urade!

Foto: youtube/printscreen/ Tamara Globa's

Ruska astrološkinja Tamara Globa važi za najpoznatiju na svetu. Njena "prevdiđanja" svi pomno prate i slušaju svaki njen savet. 

Devica

Sada imaju priliku kao nikada do sada da im sve krene u životu. Ali, koliko su vam zvezde naklonjene na tom polju, toliko "zatežu“ na drugoj strani. Imaće ogromnu životu priliku, ali iste te ambicije mogu dovesti do određenih sukoba i obračuna. Tamara savetuje da ne žurite, već da pažljivo donose odluke. U drugoj polovini avgusta je najbitnije da se odmorite jer vam svakako sledi turbulentan period. 

Republika

Foto: pixabay.com

Device imaju priliku da se obogate.

Stelac

Republika

Foto: pixabay.com

Strelčevi imaju priliku da se obogate.

 

Druga polovina avgusta je kao stvorena za njih. Stiže im snaga i ogroman energičan period. Puno novih prilika i mogućnosti, ali postoji ogroman problme. Od toliko prilika teško će uspeti da prepoznaju onu pravu i "uhvate je". Prema rečima Tamare Globe, nove izazove treba prihvatati sa ogromnom pažnjom. Očekuje ih pravi sastanak sudbine. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading