ASTROLOZI TVRDE DA SU OVO NAJSREĆNIJI DANI U SEPTEMBRU: Dobro ih pogledajte i ZAPIŠITE jer sa sobom nose ogromnu TRANSFORMACIJU, životna promena sledi!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.08.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi su rekli da su ovi dani u septembru suđeni za životne promene.

ASTROLOZI TVRDE DA SU OVO NAJSREĆNIJI DANI U SEPTEMBRU: Dobro ih pogledajte i ZAPIŠITE jer sa sobom nose ogromnu TRANSFORMACIJU, životna promena sledi!

Foto: Shutterstock

Astrolozi tvrde da je septembar pun iznenaženja. Dobro pogledajte datume i zapišite ih!

Prvi septembar 

Mesec ulazi u Ovna

Sada možda imate više energije na raspolaganju i možete pokušati da je usmerite na oblasti koje ste zanemarili ili vam je nedostajala motivacija da bilo šta uradite. Pravi je momenat da se posvetite životu kakvom želite!

Drugi septembar

Mesec u Ovnu Trgon Venera u Lavu

Napokon možemo voleti i biti voljeni. Pozitivna energija će vladati, te sve singl osobe će imati priliku da pronađu ljubav svog života. Za zauzete sledi ozbiljna ponuda od partnera. 

Republika

Foto: pixabay.com

Dobro zapišite ove datume za septrembar.

 

Šesti septembar 

Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima

Brisanje starih ideja i uklanjanje onih koje vam više nisu od pomoći. Dan je idealan da razbistrite glavu i dopustite novim genijalnim idejama da dođu. 

Četrnaesti septembar

Mlad Mesec u Devici

Mlad Mesec u Devici je obično vreme za nove projekte, nove poslove, nove rasporede i nove rutine, ali ovaj mlad Mesec dolazi sa Merkurom direktno u Devici sledećeg dana, dajući mu drugačiju boju. Možda ćete želeti da se usredsredite na stvari koje možete brzo da završite ili koje su neko vreme bile u zastoju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading