SELA JE NA ŠOLJU I BEBA JE IZAŠLA! Devojci (20) koja se porodila na autobuskoj stanici pomogla NEPOZNATA žena, očevici u ŠOKU

Autor:

Vesti

07.08.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta odmah je upućena ekipa Hitne pomoći

SELA JE NA ŠOLJU I BEBA JE IZAŠLA! Devojci (20) koja se porodila na autobuskoj stanici pomogla NEPOZNATA žena, očevici u ŠOKU

Foto: Google maps

Devojka koja se danas porodila na autobuskoj stanici u Beogradu putovala je iz Kovina u Kuršumliju sa majkom i ćerkom i niko nije očekivao da će dečak da dođe na svet baš na autobuskoj stanici!

- Ja kad sam došla, već je bila Hitna pomoć tu. Mlada devojka, lepo je izgledala - priča jedna od žena koju smo zatekli na stanici.

- Bila je majka s njom. Putovala je iz Kovina s majkom i ćerkicom i u Beogradu su presedale su za Kuršumliju. Nije joj bilo dobro, otišla je u toalet, sela na WC šolju i tu je krenuo porođaj. Pomogla joj je jedna žena koja je bila u drugoj kabini - pričaju očevici.

 

Podsećamo, devojka stara 20 godina porodila se u toaletu na dolaznom peronu autobuske stanice oko 13 sati.

Na lice mesta odmah je upućena ekipa Hitne pomoći.

- Vidim drži bebicu i stoji ispred vrata - čudila se jedna žena prizoru pošto je prethodno čula neverovatnu priču o porođaju u toaletu.

Radnica toaleta je, takođe, pomogla u čitavom poduhvatu, ali nju nismo zatekli na licu mesta, jer joj se smena za danas završila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading