NAKON GODINA IŠČEKIVANJA SUBOTIČANKA KONAČNO POSTALA MAJKA! Oduševljeno poručila svim ženama koje se bore za potomstvo KAKO DO POZITIVNOG ISHODA!

Autor:

Vesti

03.08.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozitivan stav i pozitivno razmišljanje dovode do pozitivnog ishoda. Borba je bila teška, ali sam kroz sve išla sa osmehom, kaže presrećna novopečena mama.

NAKON GODINA IŠČEKIVANJA SUBOTIČANKA KONAČNO POSTALA MAJKA! Oduševljeno poručila svim ženama koje se bore za potomstvo KAKO DO POZITIVNOG ISHODA!

Foto: pixabay.com

Nakon četiri godine isčekivanja, Subotičanka Mirjana Vojnić Hajduk konačno je postala majka.

Oduševljena i srećna, nije mogla sakriti svoje emocije:

- Sada smo srećni, prezadovoljni, ne znam više šta bih rekla. Prvi dan je, pa, jako lep. Navikavamo se na kuću, na tatu, pa i na mene se navikava. Sve je novo, sve je to, ja se navikavam na novu ulogu - rekla je novopečena majka.

Put veštačke oplodnje nije bio lak, ali uz živce, upornost i pozitivnu energiju, Mirjana i njen suprug su izdržali sve izazove. Ona poručuje svim budućim majkama da idu kroz ovaj postupak sa pozitivnim stavom:

- Pozitivan stav i pozitivno razmišljanje dovode do pozitivnog ishoda. Borba je bila teška, ali sam kroz sve išla sa osmehom. U suštini, pozitivan čovek donosi samo pozitivne stvari - poručuje Mirjana.

Centar za vantelesnu oplodnju i reproduktivnu medicinu Opšte bolnice Subotica radi već nepuni godinu dana, a uspešnost postupaka govori o kvalitetu rada. Do sada je urađeno par desetina transfera, a nova radost će uskoro stići jer će Subotica biti bogatija za još novih stanovnika.

Naredna beba se očekuje za nekoliko meseci, a posebno interesantno će biti to što će biti blizanačke trudnoće - odjednom će se roditi dve bebe - kaže doktor.

- Imamo veliki broj prijavljenih žena iz cele Srbije, kako za program donacije jajnih ćelija i spermatozoida, tako i za ovaj normalan program vantelesne oplodnje. Radimo individualni pristup pacijentima, gde svaki pacijent priča za sebe - kaže dr Aleksandar Radulović, ginekolog specijalista i načelnik Centra.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading