KADA TREBA DA ZABODU NOŽ U LEĐA ONI SU BROJ JEDAN: Saznajte ko su vam neprijatelji po horoskopu - otvorite četvoro očiju!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.08.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte ko je vaš najgori neprijatelj.

KADA TREBA DA ZABODU NOŽ U LEĐA ONI SU BROJ JEDAN: Saznajte ko su vam neprijatelji po horoskopu - otvorite četvoro očiju!

Foto: Shutterstock

Jarac

Glavni neprijatelj je Vodolija


Pa, ovo nije samo neprijatelj, ovo je glavni konkurent - lukav, đavolski podmukao i, što je najvažnije, potpuno nepredvidiv. Dok jadni Jarac pošteno juri ka vrhuncu uspeha, lupajući kopitima, Vodolija leprša u blizini, i samo čeka momenat kada će da ga gurne dole. Zašto? Pa zato što joj se može.

Vodolija

Glavni neprijatelj je Devica

Devicu nije baš moguće tako lako naljutiti, jer sve gleda kao način da iz toga nauči još nešto. Dok su Vodolije slobodnoh duha, stvari rade bez treteranog razmišljanja, Device su proračunate i uvek tri koraka ispred njih. Devica uvek ima pobedničke karte u rukama koje miniraju Vodoliju.

Riba

Glavni neprijatelj je Vaga

Ribe kao osetljiva bića često znaju da iritiraju Vage koje svoje slabosti vešto kriju. Iako postoji tendencija da se postani prijatelji jer Ribe vole da glume psihoterapeuta, Vage će im spremati hladan tuš kada se najmanje budu nadale. 

Ovan

Glavni neprijatelj su Ribe

Ovnovi mogu vrlo lako da postanu njihovi najveći neprijatelji jer zatvorenost i hladnoća kao da mami Ribe da ih izazove. Svojom emotivnom manipulacijom će skoz razoriti strašnog Ovna i tako lako dobiti igru. 

Republika

Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svog glavnog neprijatelja.

 

Bik

Glavni neprijatelj je Blizanac

"Voli sebe" je moto kako Bika tako i Blizanca. Jedina razlika je ta što se Bik graniči sa egoizmom i sebičnosti, dok su Blizanci popustljivi. Ipak, Blizanci itekako znaju sve njihove mane te im popuštaju do jednog momenta. Tada im vraćaju sve duplo.

Blizanac

Glavni neprijatelj je Škorpion


Nije da je Škorpija zapravo glavni neprijatelj: on je samo jedini jak neprijatelj. Njegova arogancija uništava Blizanca. Škorpije ne mare mnogo za logiku, uopšte i ne sluša, već sve vidi u korenu. Tada oduzima jedinu moć blizanaca - moć priče i ubeđivanja. 

Rak

Glavni neprijatelj je Rak

Da biste se ozbiljno posvađali sa Rakom, morate znati sve njegove slabe tačke. 
Rakovi su pronicljivi, što znači da će svoje nežno srce pokazati samo onima od kojih definitivno ne treba očekivati izdaju. Rakovi će se lako otvoriti drugom Raku, a ne tako retko će druga strana to iskoristiti. 

Lav

Glavni neprijatelj je Bik

Lav je samoproglašeni vođa: harizma i ponos su dovoljni da svi okolo padnu na lice od divljenja. Bik je rođeni vođa koji ne samo da pokazuje put ka svetlijoj budućnost, vrlo često zna da uđe u sukob sa Lavom. Ipak, vrlo često Bik pobedi jer je Lav više fokusiran na sebe, nego na vođenje čopora. 

Devica

Glavni neprijatelj je Jarac 

Devicu jako nervira Jarčeva upornost ka ostvarenju ciljeva. Kada se primakne ka njenom cilju, Devica je spremna na sve ali tada nastupa karma i svi njeni snovi postaju tuđi život. Jarcu je prosto suđeno da pobedi kada se radi o karijeri. 


Vaga

Glavni neprijatelj je Ovan


Vage retko stvaraju neprijatelje, jer su, prvo, tako slatke, a drugo, mogu da prevare čak i Škorpiju oko prsta. Ipak Ovan ima nešto što Vagu redovno izbaci iz koloseka. Njihova vatrena energija ih često ljuti. 

Škorpija

Glavni neprijatelj je Strelac

Po pravilu između njih nema nesuglasica jer nemaju iste ciljeve. Ipak problem je u tome što je Strelac doslovno kao hijena kada ugleda Škorpiju. On juri ka svemu što Škorpija poželi i na taj način mu smešta smicalice i zamke. 

Strelac

Glavni neprijatelj je Lav

Lav i Strelac ne mogu da budu u istoj prostoriji jer njihovo nadmetanje i isticanje može da dovede do tolike netrpeljivosti koja čak može da izazove opasan fizički kontakt. Strelac gubi bitku jer je Lav rođen pobednik. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading