VRELI KADROVI NIKOLINE PIŠEK: Golišava voditeljka pokazala grudi i zadnjicu, pa odgovorila na PROVOKACIJU!

Autor:

Zabava

17.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka se skinula u mini bikini, pa oduševila svoje pratioce!

VRELI KADROVI NIKOLINE PIŠEK: Golišava voditeljka pokazala grudi i zadnjicu, pa odgovorila na PROVOKACIJU!

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek

Popularna voditeljka Nikolina Pišek trenutno se nalazi na letovanju u Zadru, a danas je na svom Instagram profilu izbacila slike iz jednog luskuznog hotela u ovom primorskom gradu.

Voditeljka se skinula u beli mini bikini, koji je imao trakice, koje su otkrile njene grudi. Nikolina je pozirala zavodljivo u bazenu luksuznog hotela. Pišekova je objavila i snimak, gde se vidi kako zaranja u bazen, a u prvi plan je izbila njena izvajana zadnjica.

Popularna voditeljka je dobila pregršt komplimeneta. "Sve mlađa", "Top", "Predivna", "Uhvati se posla na jesen, da te možemo videti onako zgodnu i skockanu", "Preslatka lutka", "Narandžasta sirena", samo su neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su joj uputili reči kritike, a Nikolina je odgovorila jednom korisniku.

- Gledam malo Vaš profil, čemu toliko golotinje i samo promocije? Odajete dojam površne osobe opsednute vlastitim telom. Vrlo plitko i otužno. Nije na nivou gospođe u Vašim godinama. Verujem da imate više da ponudite. Možda sam u krivu - napisao je jedan korisnik.

- Apsolutno ste u pravu, hvala vam - odgovorila je Nikolina kratko.

Inače, voditeljka je u jednoj emisiji nedavno govorila o braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem.

- Moj brak s Vidojem nije bio idealan, ali koji brak jeste? Imali smo zajedno prelepe trenutke, isto kao i one malo teže. Kada bih mogla da vratim vreme, opet bih se udala za Vidoja, ali bih ovoga puta tražila ugovor. Ne samo predbračni nego i neke druge koji bi trebalo da se ispoštuju. Ne možeš me kao suprug stavljati u neki neizvestan položaj sutra ako se nešto dogodi. Kada uđete u zajednicu, kada odlučite da imate dete i kada ga dobijete, onda treba da radite zajedno u interesu tog deteta. Stvari treba da se stavljaju na papir. Ljudi zato koristite advokate, zato oni i postoje - priča Pišekova u jednoj emisiji i dodaje da je sada pronašla poslove pomoću kojih vraća kredit koji je odavno podignut:

- Nasledila sam taj jedan kredit i sada ga uredno vraćam. Dobro zarađujem, pa se trudim da sve obaveze ispunjavam na vreme. Snašla sam se, a kada je Vidoje umro, nisam imala dinara. Nekad sam odbijala poslove jer sam živela u izobilju, a nakon što je preminuo jurila sam da radim šta god, samo da bih zaradila. Danas je sve nekako došlo na svoje, ali zato kažem da žena uvek treba da se osigura pre braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading