DUGO GA JE KRILA OD OČIJU JAVNOSTI! Helena Topalović konačno pokazala SUPRUGA - iza njih čist luksuz! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topalkova ćerka pokazala čoveka koji joj je ukrao srce!

DUGO GA JE KRILA OD OČIJU JAVNOSTI! Helena Topalović konačno pokazala SUPRUGA - iza njih čist luksuz! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Atraktivna crnka Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, konačno je pokazala svog supruga Dragana Aleksića, čije je prezime uzela na venčanju, iako je javnost i dalje zna po devojačkom.

Ona je na svom Instagram profilu okačila sliku sa njim i pokazala polivinu njegovog lica. Oni su prošlog meseca dobili ćerkicu, kojoj su dali ime Dominika. Na slici poziraju zagrljeni i nasmejani ispred bazena, a u pozadini se vidi skup automobil marke "mercedes".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Helena je juče oduševila svoje pratioce kad je objavila sliku sa ćerkicom iz bazena, gde je pokazala svoju zavidnu vitku figuru.

Nedavno je Topalko pričao o Heleni i njenom suprugu Draganu, te istakao da su pokrenuli privatni biznis i da odlično zarađuju.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem... - krenuo je Topalko, pa dodao:

- Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje - otkrio je pevač za "Grand".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Hana

17.08.2023 23:12

Lep su par😊