''STAJAĆU TI NAD GLAVOM KAO SMRT"! Bivši ministar preti kolegama opasnim momcima: Ja sam vas doveo, ja ću vas i uništiti!

Autor:

Vesti

17.08.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Išao je toliko daleko da je ljudima ozbiljnim intelektualcima govorio da će po povratku na funkciju iznad nhjih stajati kao smrt i da neće imati mira od njega.

''STAJAĆU TI NAD GLAVOM KAO SMRT"! Bivši ministar preti kolegama opasnim momcima: Ja sam vas doveo, ja ću vas i uništiti!

Foto: Shutterstock

Zgrada Vlade Srbije

Bivši ministar u Vladi Srbije od kako je otišao sa funkcije ne prestaje da preti bivšim kolegama, jer "sada slušaju novog ministra", otkriva Republika.

Član vlade čije je ime i prezime poznato redakciji kupovao je mobilne brojeve na kiosku a potom poziva svoje dojučerašnje saradnike da im zapreti kako neće oprostiti što nisu pokazali neposlušnot njegovom nasledniku.

Išao je toliko daleko da je ljudima ozbiljnim intelektualcima govorio da će po povratku na funkciju iznad njih stajati kao smrt i da neće imati mira od njega. Kaže ja sam vas doveo ja ću vas i uništiti.

- Nekoliko njih se žalilo na te pretnje ali niko od straha nije smeo da prijavi nadležnim državnim organima - tvrdi naš izvor i ističe da ga se svi plaše jer često preti žestokim momcima.

Takođe, prema njegovim rečima, pokušao je i da namesti svog kolegu koji je došao na njegovo mesto, tako što su neki prijatelji njegovi pokušali da nameste snimajući razgovore oko novca.

- Međutim, to im je odmah propalo jer su naleteli na nekog koga novac ne zanima, već samo želi da uradi nešto dobro za zemlju i građane. Tako da su ti pokušaju propali - naglasio je sagovornik Republike.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading