JEDVA SAKRILA CICA MACU! Nova vrela fotka Jovane Jeremić izazvala "ZEMLJOTRES", voditeljka pravi HAOS po Crnoj Gori! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka pokazala izazovno telo u novoj atraktivnoj kombinaciji!

JEDVA SAKRILA CICA MACU! Nova vrela fotka Jovane Jeremić izazvala "ZEMLJOTRES", voditeljka pravi HAOS po Crnoj Gori! (FOTO)

Foto: Youtube.com/topmediafilmandvideo1163

Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, poslednjih nekoliko dana izaziva veliku buru u javnosti svojim provokativnim izdanjima. Voditeljka je tako nastupala u jednom plažnom baru u Ulicinju, na sebi je imala tanga kupaći kostim, o kom bruji region.

Danas je otišla korak dalje, pa se uslikala u jednodelnom belom kupaćem kostimu, koji je malo toga ostavio mašti na volju. Izrez između grudi ih je jedva sakrio, dok je uski prednji deo privukao veliku pažnju.

 

 

- Elektro zemljkotres se nastavlja. Jer tek smo počeli - napisala je Jovana.

Inače, Jovana je zbog svog provokativnog izdanja juče dobila i posvetu u vidu pesme, koju je podelila sa svojim pratiocima.

- Nova pesma, pokazala previše, portali vrište, prešla igricu, granice briše. Ženo kraljice, šta uradi naciji, muška populacija na reanimaciji. Nastaviće se... - podelila je Jovana na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Pesma za Jovanu Jeremić

Inače, Jovana svakodnevno trenira i vozi rolere po našoj prestonici, pa ne čudi što je njena vrela figura izazvala kolaps na društvenim mrežama. Voditeljka redovno deli svoje aktivnosti na društvenim mrežama, a nedavno se usnimila i u sauni, gde je imala performans, tokom kojeg je recitovala okupljenima.

Popularna voditeljka je nedavno doživela i neprijanost ispred zgrade Pinka, kad se nepoznati muškarac predstavio kao njen suprug i doneo joj je poklone. Obezbeđenje ga je sprečilo da uđe u zgradu, a Jovana je otišla da se suoči sa njim, ali on se uplašio kad mu se Jeremićeva obratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading