OVAKO JE IZGLEDALA KAD NIKO NIJE VEROVAO U NJU: Rani radovi Jovane Jeremić, voditeljka podelila staru fotku pre najavljenje KOREKCIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.08.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka pokazala kako je izgledala pre deset godina

OVAKO JE IZGLEDALA KAD NIKO NIJE VEROVAO U NJU: Rani radovi Jovane Jeremić, voditeljka podelila staru fotku pre najavljenje KOREKCIJE! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, objavila je na svom Instagram profilu sliku od pre deset godina. Kako je istakla u naslovu ove objave, tada je samo ona verovala da će joj se ostvariti sve ono što je zamislila.

Voditeljka je tada pozirala u crnoj uskoj haljini, beloj majici sa čipkom i kosom vezanom u rep.

- Pre 10 godina. Kada sam jedino ja verovala u sve što sam rekla da će biti. Mnogi su nas potcenili. U tome je bila naša prednost. Sve što sam rekla da će biti pre 10 godina, ostvareno je nakon 10 godina. Sada imam nov petogodišnji plan. Realan. Racionalan. U skladu sa mojim sposobnostima i kvalitetima. A vi, kako ste jutros? Pravite li vi vaše životne - biznis planove? - napisala je Jeremićeva u naslovu ove objave.

 

 

Kako je jednom prilikom otkrila, do sada nije imala nijednu estetsku operaciju, ali planira da uradi grudi uskoro.

- Nisam radila nijednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine. Planiram da mastima popunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno - izjavla je Jovana za "Telegraf.rs", pa dodala:

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos. Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju - otkrila je Jeremićeva tada.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading