JOVANA JEREMIĆ POKAZALA PREVIŠE: Zbog nastupa u TANGAMA dobila PESMU, tek sledi haos!

Autor:

Zabava

17.08.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže izgorele zbog vrelog izdanja popularne voditeljke!

JOVANA JEREMIĆ POKAZALA PREVIŠE: Zbog nastupa u TANGAMA dobila PESMU, tek sledi haos!

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je juće pozirala u tanga kupaćem kostimu i izazvala haos na društvenim mrežama. Jeremićeva se usnimila tokom letovanja u Crnoj Gori, dok je uživala u provodu u plažnom baru u Ulcinju. Jovana je svima je zapevala pesmu "Hajde da ludujemo", a prisutni su zapevali zajedno sa njom. Preko kupaćeg je imala mrežicu i tako obučena je skakala, dok su je svi snimali.

Kako je juče izazvala haos, danas je odlučila da podeli pesmu koju je dobila zbog nastupa u svom kupaćem kostimu.

- Nova pesma, pokazala previše, portali vrište, prešla igricu, granice briše. Ženo kraljice, šta uradi naciji, muška populacija na reanimaciji. Nastaviće se... - podelila je Jovana na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Jovana svakodnevno trenira i vozi rolere po našoj prestonici, pa ne čudi što je njena vrela figura izazvala kolaps na društvenim mrežama. Voditeljka redovno deli svoje aktivnosti na društvenim mrežama, a nedavno se usnimila i u sauni, gde je imala performanst, tokom kojeg je recitovala okupljenima.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Popularna voditeljka je nedavno doživela i neprijanost ispred zgrade Pinka, kad se nepoznati muškarac predstavio kao njen suprug i doneo joj je poklone. Obezbeđenje ga je sprečilo da uđe u zgradu, a Jovana je otišla da se suoči sa njim, ali on se uplašio kad mu se Jeremićeva obratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rizla

17.08.2023 12:40

🤮🤮🤮🤮🤮

Mali Perica

17.08.2023 21:43

Pa moj komšija u ovom izdanju bolje izgleda