MLADA MAMA U MINI BIKINIJU: Helena Topalović se SKINULA mesec i po dana nakon POROĐAJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topalkova ćerka pokazala izvajano telo!

MLADA MAMA U MINI BIKINIJU: Helena Topalović se SKINULA mesec i po dana nakon POROĐAJA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Atraktivna Helena Topalović se porodila na samom početku prošlog meseca i na svet je donela devojčiču, kojoj je dala ime Dominika. Samo mesec i po dana nakon porođaja mlada mama se skinula u kupaći i pokazala zategnuto telo.

Helena je na svom Instagram profilu pokazala fotografiju sa naslednicom, koja je nastala na jednom bazenu u luks vili. 

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović

Zeleni kupaci, koji je ima izrez na kukovima, dodatno je otkrio njeno telo. Helena je u naručju držala svoju naslednicu Dominiku i pozirala za svog supruga.

Nedavno je Helenin otac Milan Topalović Topalko otkrio da je Helena pokrenula privatni biznis.

- Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem... - krenuo je Topalko, pa dodao:

- Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje - otkrio je pevač za "Grand".

Republika

Foto: Instagram.com

Topalko

- Ja Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. On može ne daj bože sa Helenom sutra i da nema neki odnos, ali sa mnom će imati, jer ja ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke - rekao je Topalović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading