VLADIMIR VOLKOV NEUTEŠAN! 40 dana nakon očeve smrti ne može da se oporavi, podelio dirljivu fotografiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana tuguje za svojim ocem!

VLADIMIR VOLKOV NEUTEŠAN! 40 dana nakon očeve smrti ne može da se oporavi, podelio dirljivu fotografiju! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Porodicu bivšeg fudbalera Partizana Vladimira Volkova zadesila je početkom prošlog meseca porodična tragedija. 43 dana nakon njegove smrti, Vladimir je podelio još jednu zajedničku fotografiju.

Volkov je na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podelio kako je uživao sa ocem na porodičnom ručku, a preko ove objave stavio je roze slomljeno srce.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Vladimir je bio izuzetno vezan za svog oca i ne može da prihvati činjenicu da ga više nema. Nakon očeve smrti podelio je porodičnu fotografiju i u opisu stavio citat francuskog filozofa Žan-Žaka Rusoa.

- "Najvažnija stvar koju otac može da učini za svoju decu je da voli njihovu majku". Zbogom, matori - napisao je Volkov.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Svojevremeno, Vladimir je pričao o svom ocu, te je otkrio detalje o detinjstvu o kojima vrlo retko kada priča u javnosti. Budući da je poreklom iz Rusije, Vladimir je objasnio kada je sa porodicom došao za Srbiju, gde je i započeo i više nego uspešnu karijeru vrhunskog fudbalera. 

- Nema tu mnogo toga zanimljivog. Bila je Oktobarska revolucija i moji su došli 1917. u Beograd. Od tada smo ovde. Ja sam četvrto ili peto koleno. Moji preci su živeli u ulici Sedmog jula. Za vreme rata nam je sve bilo porušeno, pa su opet gradili. Onda su se šezdesetih preselili na Novi Beograd, a moji na Bežanijsku kosu 1991. - govorio je on tada, pa dodao:

- Odselio sam se pre skoro 12 godina, ali sam veoma vezan za soca i majku. Na svaka dva-tri dana odem kod njih na ručak ili večeru, ali i oni dolaze redovno kod mene. Svakodnevno se čujemo telefonom, to nam je potreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading