KECMAAAN, IDEEE TROJKA, OPET! Evroliga se poklonila Partizanu

Autor:

Sport

16.08.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan silan u elitnom takmičenju u čak tri kategorije, jedna posebno iznenađuje.

KECMAAAN, IDEEE TROJKA, OPET! Evroliga se poklonila Partizanu

Foto: Starsport

Evroliga je skinula kapu Partizanu! Izabranici Željka Obradovića još nisu ni u kompletnom sastavu, pripreme nisu ni na vidiku, ali elitno takmičenje je iskoristilo priliku da se pokloni crno-belima.

Na zvaničnom Tviter nalogu Evrolige osvanuo je post u kojem podsećaju navijače, kao da oni to već ne znaju, ko su statistički gledano najveće legende Partizana u tom takmičenju. Interesantno, Dušan Kecman je "ubacio" novu trojku, duduše ne toliko značajnu kao onu protiv Cibone usred Zagreba kojom je osvojena titula u AdmiralBet ABA ligi 2010. godine. Naime, Kecman se našao kao neprikosnoven u čak tri od upuno pet kategorija. Tako je Dušan postigao najviše poena, čak 1092, najviše asistencija 193, ali ima i iznenađujuće najviše skokova 463.

 

 

S druge strane, čuveni kapiten Petar Božić je odigrao najviše utakmica u Evroligi kada su u pitanju košarkaši Partizana - 122. Treći na listi je, takođe iznenađujuće kao Kecmanovi skokovi, Slavko Vraneš. Gorostasni centar je, naime, "zalepio" najviše blokada rivalima kada su u pitanju crno-beli, odnosno izblokirao je protivnika čak 73 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading