VOJIN IMA ČETIRI GODINE I SVIRA BUBNJEVE KAO VELIKI! Zbog pesme Šabana Šaulića, publika je pala u TRANS, baš niko ne može da mu odoli! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan tata odlučio je da se pohvali umećem svog četvorogodišnjeg sina - Vojin svira bubnjeve kao odrasli, a poznate srpske pesme dočara na poseban način.

VOJIN IMA ČETIRI GODINE I SVIRA BUBNJEVE KAO VELIKI! Zbog pesme Šabana Šaulića, publika je pala u TRANS, baš niko ne može da mu odoli! (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Jedan tata ponosan je na svog sina Vojina te na društvenoj mreži TikTok kači njegovo umeće i ulepšava dane i trenutke mnogobrojnih korisnika. Vojin je četvorogodišnjak, a bubnjeve svira kao profesionalac. Milina ga je slušati, a toliko je sladak da ne mogu da mu odole ni njegovi fanovi koje je sigurno stekao pojavljivanjem na mrežama.

Iako mnogi kritikuju TikTok, ovoga puta baš zahvaljujući ovoj mreži imali smo priliku da vidimo jedno talentovano dete vredno svake pažnje. Vojina očigledno snima tata, ali ovde nije reč o amaterizmu. On svira miks više pesama. Popularnost mu je naglo porasla te od  1000 ljudi koje je pogledalo njegove videe, Vojin sada broji i preko pola miliona, a određeni video dostigao je i dva, tri miliona pregleda.

Foto: printscreen/instagram

Vojin svira bubnjeve

Ispod njegovih videa je pregršt lepih komentara:

"Doktore", "Bravo", "Srce malo", "Šmeker", "Ovo se rađa, ne uči se", "Duša mila", "Kralj", "Zakon si", "Dušo moja lepa", su samo neki u moru komentara.

Upravo jedna od popularnih pesama koja je pobrala sve simpatije je pesma Šabana Šaulica "Pruži ruku pomirenja" koju je svirao u videu.

Inače, bubnjevi su zahtevan instrument, zahteva posebno angažovanje mozga jer obuhvata više radnja odjednom. Zahteva puno ljubavi, volje i vremena. Neurolozi tvrde da bubnjevi imaju poseban uticaj na mozak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading