"ŽELI SAMO JOŠ JEDNOM DA JE VIDI"! Dragan traži Milicu sa kojom je pre 18 godina bio u bolnici! ZNA JOJ SAMO IME I DA JE BILA PLAVOKOSA!

Autor:

Vesti

16.08.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i ja smo ležali u sobi 303 zajedno preko 20 dana, ne znam kako se ona prezivala niti u kom gradu je živela, znam samo da je bila iz Srbije, napisao je ovaj mladić.

"ŽELI SAMO JOŠ JEDNOM DA JE VIDI"! Dragan traži Milicu sa kojom je pre 18 godina bio u bolnici! ZNA JOJ SAMO IME I DA JE BILA PLAVOKOSA!

Foto: Shutterstocck

Žena je provela dane u bolničkom krevetu

Draganu koji je 2005-te ležao na Institutu "Banjica" zbog primanja terapije za kosti, jedna Milica ulepšala je dane, noći, a po svemu sudeći nije je zaboravio pa ni dan danas.

On je vrlo odlučan u nameri da tu Milicu i pronađe, pa je svoju želju za njom podelio i na društvenoj mreži TikTok u nadi da će mu neko od korisnika pomoći i dati neku autentičnu informaciju.

Ništa ne znam, samo da ima plavu kosu i koje je godište.

U njegovoj objavi je detaljno opisao čega se seća.

- Pozdrav, moje ime je Dragan, ja objavljujem videe svaki dan u nadi da ću pronaći svoju drugaricu. Dakle, ja tražim jednu Milicu koju sam upoznao 2005-te godine u Banjici na odeljenju dečje ortopedije. Milica i ja smo ležali u sobi 303 zajedno preko 20 dana, ne znam kako se ona prezivala niti u kom gradu je živela, znam samo da je bila iz Srbije. Ona je tada operisala desno koleno, a ja sam primao terapiju za kosti. Takođe, koliko se ja sećam, bila je 1993-će godište i bila je plavokosa. Ako neko poznaje devojku sa datim opisom, molim da mi kaže više informacija. Podelite video i komentarišite da algoritam ispali video što jače, da što više ljudi vidi. Ps: Milice želim samo još jedanput da te vidim, često te se setim, bilo mi je tad baš lepo sa tobom. Hvala svima - napisao je on u video objavi na TkToku, piše Blic.

Kasnije je dodao i da mu sve informacije možete poslati na e-mail adresu u opisu profila, ali i da je nakon prethodne objave došao i do novog saznanja.

- Novi trag je da se devojčaki prezivala Cvetković, javio mi se jedan lik koji je tvrdio da je njen suprug kada sam ga pitao za bilo kakvu informaciju o njoj, blokirao me je. Mada ja iskreno sumnjam da je to stvarno njen suprug, mislim da je neko samo želeo da me zeza - dodao je on ispod prvobitno napisanog teksta.

Dakle, jedino što preostaje jeste da Dragan zaista i pronađe Milicu uz pomoć društvenih mreža i ako u tome uspe, definitivno će ovu priču započetu te 2005-te godine dodatno uobličiti!

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading