VRATIO KLJUČ ZA AUTO "POZAJMLJEN" PRE SEDAM GODINA! Šta mislite kako se završio ovaj slučajni susret!? Neverovatna priča započeta prozivkom na jednoj grupi!

Autor:

Vesti

16.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin je, očito iz šale, pre izvesnog vremena u jednoj grupi o akumulatoru i kablovima, napisao da je pre sedam godina jednom čoveku pozajmio ključ za točkove i da mu ga nikad nije vratio. Samo pukim slučajem, na istoj grupi se našao i "zaboravni gospodin", koji mu je brzo odgovorio.

VRATIO KLJUČ ZA AUTO "POZAJMLJEN" PRE SEDAM GODINA! Šta mislite kako se završio ovaj slučajni susret!? Neverovatna priča započeta prozivkom na jednoj grupi!

Foto: Privatna arhiva

Dvojica Srba, jedan iz Smedereva, a drugi iz Beograda, pre nekoliko dana našla su se da kako bi Smedrevac vratio ključ za točkove koje je pozajmio tačno pre - sedam godina!

Naime, Beograđanin je, očito iz šale, pre izvesnog vremena u jednoj grupi o akumulatoru i kablovima, napisao da je pre sedam godina jednom čoveku pozajmio ključ za točkove i da mu ga nikad nije vratio.

Samo pukim slučajem, na istoj grupi se našao i "zaboravni gospodin", koji mu je brzo odgovorio.

Šta se dalje dešavalo, objasnio je "pozajmljivač".

Republika

Foto: Printskrin/Facebook/Live from Greece

Kluč za auto, postovi

 

 

- Pre nekoliko dana ostavim komentar u jednom postu o akumulatoru i kablovima.
Napišem kako sam pre šest godina ostavio ključ za točkove jednom Smederevcu, nije mi ga vratio do danas...Posle 7 godina...Danas popili kafu,vratio mi ključ i poklonio domaću rakiju od dunje. Molim ga da ako pročita ovu poruku (znam da hoće), objavi našu sliku sa ključem za točkove koji je lutao sedam godina. Kaže,  čitao i on post o akumulatoru i bacio pogled na komentare i video moj komentar... -
piše Beograđanin na grupi "Live from Greece".

Posle toga "Smederevac" je samo doviknuo ženi: "Našao sam ga"!

- "Koga bre!?", pitala ga je žena, a on je odgovorio: "Onog Beograđanina koji mi je pozajmio ključ pre sedam godina. I tako mi je pustio poruku...Ključ nije koristio, kupio je odmah drugi, kaže radi malera....Ključ je stajao u garaži.

Kako mu je čovek objasnio, odmah je želeo da vrati ključ, ali su mu deca zaturila ceduljicu na kojoj je napisao boj čoveka koji mu je ključ dao.

U poruci preko posta čoveku je napisao:

- Koliko sam se nervirao zbog toga, ali evo sada ću da ispravim stvari. Molim te, pošalji mi tvoju adresu, sad živim u Borči i donosim. 

Posle toga su se i našli, popili zajedno.

- Znam da bi bolja vest za tabloide bila da smo se posle sedam godina potukli zbog ključa...Ali, nismo, mi smo fini svet...mada ponekad i preteramo u finoći. Molim ga da ako pročita ovu poruku (znam da hoće), objavi našu sliku sa ključem za točkove koji je lutao sedam godina - napisao je on, a kasnije dodao:

- P.S. Sad mi se javio, neće se oglašavati, sramota ga, kaže na poslu će ga ubiti od zezanja....

Bonus video:



 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading