MAJKA MUČNO UBIJENE NIZAME JECAJUĆI PORUČILA: Nemam snage...! NJENE REČI POTRESLE SU MNOGE

Autor:

Hronika

16.08.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suada Hećimović nakon monstruoznog ubistva njene ćerke prvi put se oglasila.

MAJKA MUČNO UBIJENE NIZAME JECAJUĆI PORUČILA: Nemam snage...! NJENE REČI POTRESLE SU MNOGE

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, facebook - Nizza Hecimovic

facebook - Nizza Hecimovic

Portal Republika stupio je u kontakt sa majkom monstruozno ubijene Nizame Hećimović, Suadom Hećimović koja je skrhana bolom jecajućim glasom poručila:

- Nemam snage da pričam, izvinite - rekla je nesrećna žena koja je slušalicu podigla plačući ne mogavši da izgovori celu rečenicu.

Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je bio prijavljivan policiji za nasilje u porodici. On je usmrtio svoju nevenčanu suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca. Svemu tome prisustvovala je njihova devetomesečna ćerka, koja je ležala u lokvi krvi i plakala. 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading