NARUŠENO MI JE MENTALNO I FIZIČKO STANJE: Oglasila se ćerka i sestra ubijenih Ondera, monstrum iz Gradačca joj pobio najmilije

Autor: Republika

Hronika

16.08.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra i ćerka ubijenih Ondera demantuje priče o krađi novca

NARUŠENO MI JE MENTALNO I FIZIČKO STANJE: Oglasila se ćerka i sestra ubijenih Ondera, monstrum iz Gradačca joj pobio najmilije

Foto: Facebook

Đengiz i Denis Onder su otac i sin poreklom iz Sandžaka koje je proteklog petka u krvničkom pohodu ubio Nermin Sulejmanović iz Gradačca, a nesrećni muškarci su juče ispraćeni na večni počinak.

Prema nezvaničnim informacijama, Nermin Sulejmanović je pre pet godina “zaveo” Denisovu sestru Dženanu koju je, prethodno, iskoristio kako bi iz kuće njene porodice u Gradačcu ukrao veliku količinu novca (75.000 evra). Đengiz, Denisov otac, prijavio je Sulejmanovića policiji zbog krađe novca i "otmice ćerke".

Porodica je sa Sulejmanovićem vodila i sudski spor, a ročište je trebalo da bude održano sledeće nedelje.

Denisa je ubio ispred ugostiteljskog objekta, dok je bio u vozilu, a potom je hice ispalio i u njegovog oca i majku. Prilikom krvavog pira ranio je i jednog policajca.

Na Instagram profilu bosanske voditeljke Hane Hadžiavdagić objavljen je deo poruke u kojem se javila Dženana Onder, ćerka ubijenog Đengiza.

- Ja sam Dženana Onder i ova izjava je laž na mene i moju porodicu. Kao i informacija o imaginarnih 75.000 evra. S obzirom da ću se uskoro oglasiti sa sudskim dokazima/rešenjima gde se demantuju mnoge od navedenih stvari prošlih dana od strane medija, smatrala sam da bi bilo lepo da znaš da su ovo laži sa kojima se narušava dodatno moje mentalno i fizičko stanje - napisano je u objavi na Instagram profilu.

Foto: instagram.com/hana

 

Nizama Hećimović (38), žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova osmomesečna ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading