NEPREGLEDNA KOLONA NA SAHRANI ĐENGIZU I DENISU ONDERU: Otac i sin žrtve pomahnitalog NERMINA SULEJMANOVIĆA - ranjena majka i dalje u bolnici (FOTO)

Autor:

Hronika

15.08.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oca i sina u petak hladnokrvno je hicima iz pištolja usmrtio Nermin Sulejmanović.

NEPREGLEDNA KOLONA NA SAHRANI ĐENGIZU I DENISU ONDERU: Otac i sin žrtve pomahnitalog NERMINA SULEJMANOVIĆA - ranjena majka i dalje u bolnici (FOTO)

Foto: Dnevni Avaz/E. Trako

Kovčeg oca i sina

Đengiz i Denis Onder, otac i sin, žrtve su pomahnitalog fitnes trenera Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji ih je hladnokrvno ubio u petak biće sahranjeni danas.

Kako javlja "Avazov" reporter sa lica mesta, stotine ljudi došle su na sahranu Đengizu i Denisu Onderu. Ukop će biti obavljen na mezarju – haremu Šehitluci. 

U krvavom piru Sulejmanovića, nakon što je pretukao bivšu nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom i brutalno likvidirao jednim hicem u glavu, ubica se uputio u grad gde je ubio Đengiza i Denisa Ondera. Tada je ranio i Harisu Onder, majku i suprugu, koja se i dalje sa teškim povredama nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Sahrana tragično ubijene Nizame Hećimović održana je juče u Gradačcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading