SKANDALOZNO OTKRIĆE! Dženana nije jedina iz MUP koja je pomagala ubici - krvnik imao saradnika u VRHU POLICIJE!

Autor:

Hronika

15.08.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermin Sulejmanović je ubio tri osobe, tri ranio, a potom, nakon višečasovne potrage, izvršio samoubistvo.

SKANDALOZNO OTKRIĆE! Dženana nije jedina iz MUP koja je pomagala ubici - krvnik imao saradnika u VRHU POLICIJE!

Foto: Facebook, Shutterstock

Glavno tužilaštvo i Uprava policije MUP-a tuzlanskog kantona održali su juče hitan sastanak na kojem su razgovarali o postupanju institucija u vezi sa prijavljenim krivičnim delom nasilja u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović, koju je ubio Nermin Sulejmanović pre četiri dana, a sve je direktno prenošeno na Instagramu.

Nermin Sulejmanović je ubio tri osobe, tri ranio, a potom, nakon višečasovne potrage, izvršio samoubistvo.

Međutim, sada se utvrđuje ko je od pripadnika MUP- a tuzlanskog kantona Sulejmanovića obavestio o tome gde se nalazi Nizama Hećimović, koja se krila kod tetke, i kakvu je ulogu u celoj priči imala Dženana S., policijski službenik PU Gradačac. 

Ono što se prekjuče spekulisalo juče je definitivno potvrđeno. Trostruki ubica Sulejmanović bio je u vezi sa policajkom Dženanom, koja mu je, kako se sumnja, dala podatke iz istrage i navodno prijavila lokaciju na kojoj se Nizama i njena ćerka kriju.

Policajki, koja se nalazi van granica BiH, tačnije na ljetovanju u Italiji, sada preti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminalnim licem.

Naime, Sulejmanović je osuđen za razna krivična dela, između ostalog, osuđen je pre petnaestak godina za ubistvo u pokušaju, što je Dženana znala.

Policija i Tužilaštvo istražuju još jednog policajca koji je takođe imao kontakte sa Sulejmanovićem. Reč je o visokom inspektoru Policijske stanice Gradačac.

Ovo lice je, kako sumnjaju istražitelji, duže vreme u kontaktu sa Sulejmanovićem. Zajedno su išli i u teretanu, a jedno vreme mu je bio i trener.

Ćerka i prijateljica

Sa Sulejmanovićem se družila i ćerka ovog inspektora. Pre dva dana obrisala je sve fotografije.

Pokrenuta je opsežna istraga kako bi se videlo kako je neko iz vrha policije uopšte sarađivao sa Sulejmanovićem, koji je poznat kao kriminalac, a kamoli kako mu je i da li mu je pomogao u vezi sa slučaj Nizame Hećimović.

MUP tuzlanskog kantona ne želi da iznosi detalje zbog istrage.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading