KUĆA UŽASA BIĆE SPALJENA DO TEMELJA! Oglasio se vlasnik vikendice u kojoj je monstrum ubio Nizamu! POD TREMOM I DALJE KRV UBIJENE ŽENE!

Autor:

Hronika

14.08.2023

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adi Šakić, vlasnik vikendice u kojoj je Nermin Sulejmanović brutalno ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, tvrdi da će spaliti kuću!

KUĆA UŽASA BIĆE SPALJENA DO TEMELJA! Oglasio se vlasnik vikendice u kojoj je monstrum ubio Nizamu! POD TREMOM I DALJE KRV UBIJENE ŽENE!

Foto: ST/D. KADIĆ

Adi Šakić, vlasnik vikendice u kojoj je Nermin Sulejmanović brutalno ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, tvrdi da će spaliti kuću, portal Republika.rs bila je na licu mesta i uverila se da nakon krvavog zločina niko nije oprao krv nesrećno ubijene Nizame.

Od naselja Rakija u Gradačcu do prigradskog sela Sibovca, gde se desila monstruozan zločin ima oko šest kilometara. Ide se kroz grad pa uzbrdo pored porodičnih kuća sa lepo uređenim okućnicama. Na kraju ulice je mali seoski dućan pored koga se izlazi iz naselja i stiže do šume.

Do drvene vikendice dolazi se makadamom. Vikendica, koja je sa jedne strane zaklonjena zimzelenim grmovima, bila bi idilično mesto u raskošnoj bosanskoj prirodi da na jednoj od greda ograde, ispod prve viseće tegle za cveće, nije velika krvava mrlja.

Osušenu krv od petka niko nije oprao, a od muva ne može da se stoji pod tremom koje lete na krv - konstatovali su reporteri portala Republika.rs

Vlasnik kuće Adi Šakić tvrdi da će spaliti vikendicu u kojoj se dogodio stravični zločin.

- Adi je na odmoru i zatečen je kao i svi mi da je ubica odveo tamo svoju ženu da je ubije. Nije dobio ni dozvolu ni ključ da ode u vikendicu koju je za života koristio Adijev otac, a sada se kuća retko poseċuje - rekao je poslovođa za lokalne medije.

Foto: ST/D. KADIĆ

Republika na licu mesta, Gradačac vikendica 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je suprugu Nizamu Hećimović u vikendici u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom oca i sina Džengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.  Građani Bosne i Hercegovine zahtevaju da nijedan hodža ne služi dženazu Nerminu Sulejmanoviću.

- Ni jedan hodža ne treba pristat da klanja dženazu ovom nečoveku!

- Samo ga zatrpat bez naroda i bez hodže. 

Foto: printscreen/facebook

Neki od komentara na vest o sahrani Sulejmanovića

- Treba to zapaliti da ne ostane ništa od takvog smrada.

- Ma kakvo klanjanje dženaze (molitve), koji bi hodža to mogao obaviti ovom monstrumu. Ne treba dozvoliti da se ukopa u groblje.

- Smeću je mestu na deponiji - samo su neki od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading