HRVATI SU STVARNO PREŠLI IGRICU! Počeli i ovo da naplaćaju! Srbin se šokirao na letovanju: "Svašta sam plaćao, ali ovo nigde nisam"!

Autor:

Vesti

16.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća stavka koja se naplaćuje ulazak u vodu. Dobiješ li sapunče i peškirče!?, navodi se u komentarima, dok u drugim stoji:

HRVATI SU STVARNO PREŠLI IGRICU! Počeli i ovo da naplaćaju! Srbin se šokirao na letovanju: "Svašta sam plaćao, ali ovo nigde nisam"!

Foto: youtube.com/Triprabbits Travel

Srpski turisti koji su ove godine letovali na hrvatskom primorju na Krku Baška tvrde da se na plaži naplaćuje i tuširanje i to ni manje ni više nego 50 centi!

Gotovo svakodnevno na društvenim mrežama možemo da pročitamo iskustva sa letovanja naših građana u kojima mnogi otkrivanju cene pa i stavke koje vam dodatno naplate na plaži.

- Hrvati su prešli granicu, tuširanje na plaži 50 centi. Svašta sam do sada pročitao, ali to nisam - piše u jednoj objavi na Tviteru koja je pokrenula lavinu komentara.

- Petnaest dana smo proveli u Hrvatskoj bukvalno se nigde tuš nije plaćao - piše u prvoj objavi dok je autor objave dodao da je tako u Baškoj.

Republika

Foto: Printskrin/Tviter

Tuširanje na plaži, Hrvatska, Tvit

 

Sudeći po komentarima mnogi su ovu stavku na plaži plaćali i ranijih godina i na drugim letovalištima.

- Ne znam za Hrvatsku, ali znam samo da u Egiptu, Tunisu i Zanzibaru platim sve unapred, valjda je i taj tuš u ceni sa svim ostalim. Naplaćuju i Grci odavno. Pre dve godine u Crnoj Gori na Žanjicama naplata tuširanja na plaži, cena ista - piše u komentaru, dok u drugom stoji:

- Mislim da sam prvi put to video pre pet, šest godina i bilo mi baš jadno.

Neki komentari su bili i duhoviti.

- Sledeća stavka koja se naplaćuje ulazak u vodu. Dobiješ li sapunče i peškirče - navodi se u komentarima, dok u drugim stoji:

- Kakva glupost sigurno ću da nosim metalni novac u zamišljenom džepu od kupaćeg.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading