NAŠA POZNATA BALERINA PROVELA SE KAO BOSA PO TRNJU U GRČKOJ! Ostala bez dokumenata, tablica, automobila i novca! SVE ZBOG POGREŠNOG SKRETANJA!

Autor:

Vesti

08.08.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su ove godine grčki policajci rigornozni najbolje govori iskustvo porodice Pešić iz Beograda.

NAŠA POZNATA BALERINA PROVELA SE KAO BOSA PO TRNJU U GRČKOJ! Ostala bez dokumenata, tablica, automobila i novca! SVE ZBOG POGREŠNOG SKRETANJA!

Foto: Pixabay.com, YouTube/Printscreen

Poznata srpska balerina Drina Pešić, doživela je veliku neprijatnost tokom godišnjeg odmora u Grčkoj, kada je zbog jednog prekršaja ostala bez novca, bez tablica i dokumenata.

Koliko su ove godine grčki policajci rigornozni najbolje govori iskustvo porodice Pešić iz Beograda.

Naime, kako je Drina ispričala za medije, usled pogrešnog skretanja na Sitoniji, oni su dobili novčanu kaznu i ostali su bez dokumenata.

- Pazite kako se ponašate u saobraćaju u Grčkoj. Kazne visoke, ali to nije sve i kada platite kaznu, tablice koje se na licu meste skidaju i saobraćajna zadržavaju se još 20 dana. Mi smo pogrešno skrenuli, napravili smo prekrsaj (na Sitoniji), zaustavili su nas, uzeli tablice i dokumenta, kazna 400 evra, ukoliko platite za par dana 200 evra. Sutradan smo otišli u Poligiros platili kaznu, ali tu nije kraj, tablice i dokumenta vraćaju se za 20 dana - priča Drina.

Kući šlepom, oduzeta dokumenta i tablicom stižu na adresu

Prema njenim rečima, tada su saznali i da moraju da se vrate u mesto gde su odseli - bez auta, koji im je oduzet. Takođe, saznali su i da će njihov četvorotočkaš za Srbiju morati šlepom, dok će tablice i dokumenta stići za dvadesetak dana.

- Rekli su nam da moramo nazad u Metamorfozis gde smo smešteni bez kola jer bez tablica ne smemo da vozimo i dođemo za 20 dana. Mi smo rekli da nećemo toliko biti u Grčkoj. Onda da se vratimo kući za Beograd drugim prevozom, platimo šleper za kola, a tablice i dokumenta poslaće na kućnu adresu - otrkiva ona.

Na kraju, ipak su za Srbiju krenuli svojim vozilom, sa sve tablicama i dokumentima. Iskoristila je priliku da upozori sve Srbe da se pridržavaju zakona u saobraćaju koji su na snazi u Grčkoj.

-Sve se lepo završilo (ništa bez veze), jer su iz hotela u kojem smo odseli našli čoveka, načelnika te stanice i sve nam je vraćeno. Vodite računa ukoliko letujete u Grčkoj, jako su rigorozni i svuda ih ima na putu - rekla je ona.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading