Do Grčke avionom za 16 evra! Ovaj aerodrom u Srbiji pravi je hit, nema ni gužve, ni kašnjenja, a evo i gde sve možete da letite za male pare!

Autor:

Vesti

14.07.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da najeftinije karte mogu da se "ugrabe" mesecima pre datuma putovanja, ali primeri pokazuju da jeftino možete da prođete čak i ako sada odlučite da otputujete, a da ipak letujete.

Do Grčke avionom za 16 evra! Ovaj aerodrom u Srbiji pravi je hit, nema ni gužve, ni kašnjenja, a evo i gde sve možete da letite za male pare!

Foto: Tanjug/D. NIKOLIĆ

Iz Niša do Grčke u jednom pravcu možete za 22 evra i to avionima low cost kompanija. Aerodrom Konstantin Veliki u Srbiji postaje pravi hit, nema ni gužve, ni kašnjenja, mnogima je dobar da zaobiđu i Beograd, a cene karata mogu da budu i vrlo "pristojne".

U julu i avgustu do Grčke, tačnije do Krfa možete u jednom pravcu za 22 evra. Povratna je najviše do oko 50 evra. U septembru je već jeftinije - u jednom pravcu 16 evra.

Zahvaljujući niskim tarifama, putnici iz Niša imaju priliku da jednostavno i ekonomično stignu do omiljenih grčkih ostrva i primorskih gradova. Poznato je da najeftinije karte mogu da se "ugrabe" mesecima pre datuma putovanja, ali primeri pokazuju da jeftino možete da prođete čak i ako sada odlučite da otputujete, a da ipak letujete.

Avionom iz Niša do Krfa za 20 evra

Cene avio karte iz Niša do Krfa tokom ovog meseca startuju od 22 evra, idu i na 26, pa i 37 evra, a najskuplje što možete da je platite je 47 evra tokom jula. Povratak je malo skuplji, ukoliko želite da se u julu i vratite, pa se karte od Krfa do Niša kreću od 30 i neki evro i to sve zavisi od datuma.

Ako planirate da na Krf putujete u avgustu, karte se kreću od 20 evra i to se ne odnosi samo na jedan datum, već ponuda za skoro ceo mesec varira oko nekoliko evra više. Karta u povratku skuplja je za 10 evra, a ukoliko dobro iskalkulišete datume odlaska i povratka, put u oba pravca može biti oko 50 evra.

U septembru do Krfa i za 16 evra

Činjenica je da su grčka letovališta zbog "idealnih temperatura" veoma aktuelna i tokom septembra, kada mnogi i letuju kako bi izbegli one najveće vrućine ali i gužvu. Avionske karte low cost kompanija, u ovom periodu kreću se od 16 evra u jednom pravcu, najviše je u ponudi onih za 20 i neki evro, dok maksimalna dostiže 40 evra.

Kada je u pitanju povratak, cene avio karte sa Krfa do Niša startuju od 30 evra. Za većinu datuma karte su dostupne po ceni od oko 40-tak evra, a najskuplja u ovom periodu košta 50 evra.

Tako ukoliko napravite plan da na Krfu letujete u septembru, povratna karta avionom može da vas košta manje od 50 evra. Imajući u vidu da se radi o jeftinim letovima, uz ovu kartu moguće je poneti samo ručni prtljag, što je za mnoge i dovoljno. Ukoliko pak želite da pored ručnog prtljaga, što ne mora biti mala torbica, već poveći ranac na leđima, želite i kofer od 20 kilograma, kompanija nudi mogućnost doplate oko 30- ak evra.

(Republika/Blic)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading