SPASILAC NIJE DAO TURISTIMA DA UĐU U MORE: Vetar je bio prejak, hteo je da im sačuva živote, ali oni su POBESNELI i krenuli da ga biju! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.08.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko turista potuklo sa spasiocima u rumunskom letovalištu Efori Nord, nezadovoljni što im nije dozvoljen ulazak u more zbog jakog vetra.

SPASILAC NIJE DAO TURISTIMA DA UĐU U MORE: Vetar je bio prejak, hteo je da im sačuva živote, ali oni su POBESNELI i krenuli da ga biju! (VIDEO)

Foto: Printscreen Digi24

Rumunska policija je potvrdila da se nekoliko turista potuklo sa spasiocima u rumunskom letovalištu Efori Nord, nezadovoljni što im nije dozvoljen ulazak u more, iako je zbog jakog vetra podignuta crvena zastava. Posle tuče u bolnicu su poslate dve osobe, navode rumunski mediji.

Incident se dogodio u utorak u 17.40 časova. Sve je počelo kada je turista bacio kamen na spasioca na džet skiju, izazvavši burnu lančanu reakciju. Kasnije su se sukobu uključili i drugi muškarci na plaži, a situacija je eskalirala pošto su se u tuču uključili prijatelji agresivnih turista i kolege napadnutog spasioca.

 

„Policija je upozorena da je na plaži u letovalištu došlo do fizičkog sukoba između više osoba. Policijski službenici koji su izašli na lice mesta konstatovali su da su prijave potvrđene. Utvrđeno je da tri osobe nisu želele da poštuju uputstva spasilaca, jer je istaknuta crvena zastava. Sukob između njih i spasilaca je bio spontan“, prenosi IPJ Constanta.

 

Dve osobe su prevezene u bolnicu radi ukazivanja lekarske pomoći. Nadležni su podneli krivičnu prijavu zbog udaranja ili drugog nasilja i remećenja javnog reda i mira. Rumunski mediji podsećaju da se samo ove nedelje šest turista udavilo u Crnom moru pošto su ih odneli jaki talasi.

 

U sredu ujutro, crvena zastava je podignuta u rumunskim primorskim odmaralištima, a kupanje je zabranjeno.

 

U Dobrudži i na istoku Muntenije na snazi je Žuti kodeks o jakom vetru, najmanje do srede u 20 časova, očekuju se i pojačanja snage vetra sa udarima uglavnom od 55-65 km/h.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading