MILICA DABOVIĆ NAPLAĆUJE PRIVATNE VIDEO-POZIVE: Novi vid zarade, a za OVU SUMU obećava lud provod!

Autor:

Zabava

17.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica otvorila profil na još jednoj platformi za odrasle!

MILICA DABOVIĆ NAPLAĆUJE PRIVATNE VIDEO-POZIVE: Novi vid zarade, a za OVU SUMU obećava lud provod!

Foto: ATAImages, instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović je otvorila profil na još jednom sajtu za odrasle. Nakon "Onlifansa", svoju zaradu potražila je i na sajtu "Fiesta Fans", gde se dopisuje za novac sa korisnicima ove platforme.

Iako je "Fiesta Fans" manje popularna, preko nje je moguće zarađivati preko privatnih video-poziva, gde se naplaćuje minut. Dodatno se naplaćuje ekskluzivni sadržaj, a postoji i mogućnost prodavanja garderobe.

Republika

Foto: ATA Images, instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

- "Fiesta Fans" je društvena mreža sa pretplatom na kojoj kreatori mogu da se povežu sa svojim fanovima i zarade. Nudi više funkcija i mogućnosti za zaradu od bilo koje platforme. Ne postoje limiti za zaradu za kreatore. Platforma je idealna za one sa velikim brojem pratilaca na mrežama - stoji u opisu ovog sajta.

Na gorepomenutom sajtu Milica trenutno ima 27 objava, koje nisu dostupne za osobe koje nisu pretplaćene na njen profil. Neke se otvaraju pretplatom, dok se za druge dodatno doplaćuje između 50 i 250 dolara.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Profil se zove "Stefansmammy" (Stefanova mamica), a pretplata iznosi 9,99 dolara mesečno. Objave nisu bolje za maloletnike, a Milica ih najavljuje na zanimljiv način.

"Malo bolje da se vidim", "Jedva čekam da radim pozive sa vama", "Čekam te na četu", "Šta mislite o pozi", "Video-pozivi ce biti ludnica", samo su neki od njenih opisa.

- Konačno mesto gde ću držati privatne video pozive, samo na Fiesti odgovaram na poruke (poruke sa bakšišem imaju prioritet) -  piše u opisu profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading