BACILA SE PREKO KUMA DARKA LAZIĆA: Golišava Milica Dabovića podelila intiman trenutak sa novim dečkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna košarkašica ne mari za negativne komentare!

BACILA SE PREKO KUMA DARKA LAZIĆA: Golišava Milica Dabovića podelila intiman trenutak sa novim dečkom! (FOTO)

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović, nekadašnja reprezentativka u košarci, ponovo je zabljubljena. Srce joj je ukrao Milan Cvetinović, kum pevača Darka Lazića. Iako prvenstveno nije želela da eksponira vezu u javnosti, stvar se promenila.

Na njenom Instagram profilu osvanula je fotografija sa Milanom. Ležali su kraj bazena, a ona je bila preko njega i naslonila se na njegove grudi. Kako javnost komentariše i bruji o njenim golišavim objavama, zbog čega je često osuđuju, Milica se osvrnula i na negativne komentare.

- Polako sam postala imuna na svaki negativan komentar, trudim se da samo upijam ono što je dobro, što je korisno za mene, a ostalo biće kako biti treba... - napisala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Bivša košarkašica Milica Dabović ne prestaje da provocira na društvenim mrežama. Kako je već poznato, Dabovićeva već mesecima zarađuje novac objavljivanjem eskplicitnog sadržaja na sajtu za odrasle, i neretko izaziva buru u domaćoj javnosti svojim objavama, a ovog puta je odlučila da podeli svoju romantičnu stranu.

Milica je vezu sa kumom Darka Lazića obelodanila u martu ove godine, kad se uslikala u Las Vegasu sa njim, držeći se za ruke. Podsetimo, Milan Cvetinović venčani je kum Ane Sević i Darka Lazića, a kada je folker doživeo veliku saobraćajnu nezgodu 2018. godine kod Pećinaca, on je sve vreme bio ispred bolnice.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading