INTIMNI DELOVI TELA MILICE DABOVIĆ SAMO SEVAJU: Natrćila se u kameru, svi gledaju i trljaju oči! (FOTO 18+)

Autor: P. R.

Zabava

09.07.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica ne prestaje da provocira izazovnim pozama!

INTIMNI DELOVI TELA MILICE DABOVIĆ SAMO SEVAJU: Natrćila se u kameru, svi gledaju i trljaju oči! (FOTO 18+)

Foto: ATA Images, instagram.com/stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović šokirala je javnost kada su njene fotografije osvanule na sajtu za odrasle na kom naplaćuje intiman sadržaj. Iako je vrlo aktivna na "Onli fensu", Dabovićeva na društvenim mrežama neretko objavljuje provokativne fotografije za koje dobija bezbroj, kako negativnih, tako i pozitivnih komentara, a poslednja je usijala internet.

Naime, bivša košarkašica je otputovala na more sa sinom odakle se često oglašava i objavljuje izazovne fotografije u raznim zavodljivim pozama, a tako je bilo i ovog puta.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Milica je pozirala u minijaturom kupaćem kostimu koji je jedva prekrio njene intimne delove, a kada je okrenula zadnjicu kameri, sudeći po komentarima, muškarcima su pale vilice, a komentari su se samo nizali.

"Prezgodna, koliko si vrela, možemo li da se upoznamo", "Ženo, goriš", "Ovako se slika majka malog deteta", "Ova opet u klimaksu", "Zgodna je, nema šta, ali postala je degutantna", samo su neki od komentara ispod njene objave.

 
Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

09.07.2023 12:07

Svaka druga ima ove slike,samo ne zove se i preziva Milica Dabovic. Bas ste rsilinda popunite tajndeo stampe pa smarate sa zenom. Verovatno i vase zene imaju ovakve slike,samo se ne prezivaju Dabovic,a mozda i ne znate da imaju... 😎